Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Zwangerschapsshoot deel II: bij ons thuis


16 november 2016


zwangerschapsshoot in huis zwanger MAMA to the max
A

Alsof de zwangerschapsfotoshoot buiten op de Brunsummerheide nog niet genoeg was… Esther en ik hadden nog zoveel leuke foto ideetjes samen dat we besloten de stoute schoenen aan te trekken en ook nog een fotoshoot van mijn buikje te maken bij ons in huis. En wat heb ik daar geen spijt van! Ik durf wel te zeggen dat ze echt heel erg mooi zijn geworden….alle credits gaan naar Esther hoor, want ze heeft me echt op mijn mooist vast weten te leggen! 

Dus heb je nog geen genoeg van al mijn zwangerspam dan komen hier de foto’s van de binnenshoot.

Deel 1: klik op de foto om de galerij te openenDEEL 2: KLIK OP DE FOTO OM DE GALERIJ TE OPENEN

Heb jij ook een zwangershoot gedaan? Ik ben toch wel blij dat ik het gedaan heb want het is zodra ze eruit is alweer een herinnering aan mijn mooie ronde buikje. Een fase in mijn leven die helaas alweer voorbij is dan. 

Als je de buitenshoot nog een keer wilt bekijken dan kan dat hier.

 

Liefs,

 

handtekening MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

300 x 600 IMU Half Page Ad

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

9 Reacties op “
Zwangerschapsshoot deel II: bij ons thuis

  1. Mag ik vragen waar jij je zwangerschaps kleding vooral vandaan hebt? Zie zoveel mooie spullen ook idd het kant en de mooie trui alleen kan zelf niets zoiets vinden! Misschien wel een leuk idee om daar ook iets mee te doen?

  2. Wat een prachtige foto’s zeg! Echt heel mooi! Zelf heb ik voor mijn babyshower/vrijgezellenfeest een fotoshoot gehad en daarbij heb ik ook een mooie foto van mijn buik laten maken. Ik ben hier ook heel blij mee want ik kan me niet eens meer voorstellen hoe het is om zo’n bolle buik te hebben.
    Kelly onlangs geplaatst…Emigreren als kindMy Profile

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!