Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

What we wear: jumpsuit van Queen Mum


15 juli 2016


jumpsuit queen mum d-queens MAMA to the max
<

Doe mee en win

 

Vandaag show ik jullie een van mijn favoriete zwangerschapskledingstukken van dit moment. Ik voel me in deze outfit bijna een Queen. De kleding is van Queen Mum en de sieraden zijn van D-Queens. Hoe toevallig!

Deze donkerblauwe jumpsuit van Queen Mum zit niet alleen uiterst comfortabel, ik krijg er ontzettend veel complimentjes over dat hij zo chique staat en valt.

Ik denk dat het ook komt omdat ik me er heel zelfverzekerd in voel. Bij de borsten zit een extra versteviging. Ook zit de stof niet helemaal tegen je lichaam aan waardoor er niks doorschijnt of oneffenheden, zoals bij mij de cellulitis op mijn bovenbenen, erdoorheen komen. Kijken jullie mee naar mijn nieuwe outfit?

Donkerblauwe jumpsuit van Queen Mum

IMG_1888

Ik draag vandaag een jumpsuit. Om maar even iets heel eerlijk te bekennen; dit is mijn eerste pak ooit. Ik heb het echt nog nooit eerder gekocht. Bij Queen Mum wisten ze me te overtuigen de jumpsuit toch eens aan te trekken. En ja hoor, ik was gelijk verkocht! Door de stretchstof is deze jumpsuit ook te dragen na de bevalling of gewoon voor vrouwen die het een mooi pak vinden. Hij blijft altijd mooi om het lichaam heen vallen. En waar ik ook erg blij mee ben is dat de stof wel mooi aansluit op het onderbeen.

De hoed kreeg ik van een vriendinnetje en zij kocht deze een keertje op vakantie, sorry.

queen mum winactie MAMA to the max

De bovenkant is over elkaar gekruist en daaronder zit een extra band zodat je geen ontzettende decolleté krijgt. Wanneer je borstvoeding geeft is het ook ideaal, want je hoeft dan maar één kant opzij te schuiven en je baby kan aan de borst drinken.

oorvellen d-queens MAMA to the max

Deze oorbel heet de Brown Sugar en is eigenlijk al voor het najaar. Maar omdat bruin en goud echt mijn kleuren zijn kon ik het niet laten deze nu al van mij te maken ;). Ze zijn ook van D-Queens. Gevaarlijk hoor dat hun winkel bij mij in het kantoor zit! Ik kan er bijna niet binnenlopen zonder iets mee te nemen.

 

De mooi, zware roségouden armband is te verstellen en zit daarom bij iedereen perfect om de pols. Het gevlochten leer is doorgestikt en dat maakt het iets stoerder. Wil je deze armband ook graag hebben? Dan kun je eens een kijkje nemen op de mooie website van D-Queens. De armband vind je overigens hier.

 

queen mum winactie MAMA to the max

Precies onder de buik zit een band die je aan kunt trekken. Hierdoor kun je nog iets creëren van een taille en kun je het zo weinig of veel aantrekken als je zelf wil. Ik maakte ik er een leuk strikje in en dat geeft weer een extra detail erbij.

IMG_1878 2

De gouden slippertjes zijn van Zara. Ze lopen echt heel lekker en het gouden detail aan de hak, maakt het schoentje net iets eleganter.

IMG_1886

En hier nog even een totaalbeeld. Een heel fijn pak waar ik zeker weten nog erg lang plezier van ga hebben!

 

vlinder WIN WIN WINvlinder

Yayyyy, opgelet, dit was nog niet alles! We mogen deze gave donkerblauwe jumpsuit van Queen mum gaan weggeven! Ik ben er zelf ontzettend blij mee en draag de jumpsuit met veel plezier. Hij zit ontzettend comfortabel en is erg veelzijdig. Met een slippertje eronder vrij casual, maar met een hakje ineens geschikt als partyoutfit.

Hoe je meedoet?

Het is deze keer een Facebook actie, dus:

  • Like onze pagina op Facebook en de pagina van Queen Mum
  • Laat in een reactie op Facebook achter welke maat je graag wil winnen?
  • Delen op Facebook = ik wil graag winnen!
Woensdag 20 juli maken we de winnaar bekend.
Heel veel succes allemaal!

 

Liefs,

 

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

Bespaar continu
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

3 Reacties op “
What we wear: jumpsuit van Queen Mum

  1. Wauw Marjon! Wat een gave winactie! Ik doe heel graag mee! Komt perfect uit nu ik 14,5 week zwanger ben. Ik kan me soms zo niet charmant voelen in echte positiekleding, dit pak is echt prachtig. Ik draag nu maat 42/L.

  2. Ik zou graag maat 38 winnen voor mijn vriendin die na een miskraam nu heerlijk 10 weken zwanger is!!! Ben zo blij voor haar.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Ontdek

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!