Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Zwangerschaps fotoshoot deel I: buitenshoot


4 november 2016


H

Het is vandaag 4 november en over precies 1 maand is de uitgerekende datum! Het leek me een mooie dag de foto’s van mijn zwangerschapsfotoshoot vandaag te delen met jullie. Wat is het een spannende tijd zeg. Ik geniet volop van de goede zwangerschap die ik mag hebben. Ik sta er enorm bij stil dat dit wel eens de laatste keer kan zijn dat ik een zwanger buikje heb (we vinden op dit moment dat met twee kindjes ons gezinnetje compleet is). Ik geniet van het getrappel en van Maxime die nu al haar taak als grote zus enorm serieus neemt.

De zwangerschapsfotoshoot heb ik weer gedaan met de getalenteerde fotografe Esther Hameleers, van Esther Hameleers Fotografie (bekijk haar site voor inspiratie!) Wat hebben wij een chemie samen! Zij kan zich helemaal vinden in mijn stijl en zij mag voor mij ook altijd los gaan. Die energie die we elkaar geven, levert iedere keer weer de mooiste foto’s op.

We kozen voor deze zwangerschapsshoot de Brunssummerheide uit. Een mooi natuurgebied in de buurt van Maastricht. Door de uitgestrekte heide, de bossen en de moerasgebieden is het er prachtig.De foto’s zijn prachtig geworden. Vooral de foto’s met Maxime zijn voor ons erg waardevol. Deze tweede zwangerschap was heel anders doordat ik het samen met haar mocht beleven. Wij worden niet alleen voor de tweede keer papa en mama, maar ons meisje wordt ook grote zus. Ze is ontzettend lief (nu al) voor haar zusje. Iedere ochtend krijgt haar zusje een kusje, bewaart ze knuffels en oefent ze op haar poppen hoe ze het beste de flesjes kan gaan geven. Zo bijzonder haar te zien transformeren van ons kleine meisje naar grote zus.

Heb ik jullie nieuwsgierig gemaakt? Hier komen de foto’s van de zwangerbuitenshoot.

(Klik op een foto om de galerij te openen)

SCENE I

 

 

SCENE II

 

SCENE III

SCENE IV

 

Zo ontzettend blij met het resultaat. Ik vind het vooral heel waardevol (ook voor later) dat mijn buikje zo mooi is vastgelegd.

Ik ben benieuwd; heb jij ook zo’n shoot gedaan? En heb je een foto ingelijst? Ik twijfel er nog over of ik er een boek van ga maken of er eentje laat uitvergroten… Welke foto vinden jullie het mooiste?

 

Liefs,

 

handtekening MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

 

 

 

Kids NL 140317 - 210617 300x250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

10 Reacties op “
Zwangerschaps fotoshoot deel I: buitenshoot

    • Dankjewel! We hebben wel foto’ gemaakt met JP erbij, maar vanwege privacyredenen houden we die voor onszelf. JP kiest ervoor niet (zo veel) zichtbaar te zijn op de blog en dat respecteer ik enorm. Veel liefs xx

  1. Wat een prachtige foto’s! Als je ze in een boek laat binden is hartstikke mooi, maar hoe vaak haal je dat boek dan daadwerkelijk uit de kast? Zelf heb ik een poster laten maken in de app: LALALAB. Super goede kwaliteit, en een super leuke poster met 35 kleinere foto’tjes (kan ook met een ander aantal foto’s). Zo zou je ze altijd allemaal kunnen bekijken als je geen keuze kunt maken! Mocht je toch 1 foto laten afdrukken: ik vind de zwart/wit foto uit serie 1 het mooist! (En ook het meest tijdloos i.v.m. de kleur i.c.m. je interieur!)
    Alvast succes met de laatste loodjes!

  2. Wauw Marjon!prachtig!! Niet te kiezen ….sowieso een boek.en als ik er 1 moest kiezen voor een foto ehm….nee ik weet het niet ?. aantal en dan af en toe wisselen? Ik heb idd ook nog 2x bol buikje op mijn slaapkamer hangen. Mooi aandenken blijft het!

    Liefs.

    Geniet van je laatste weekjes ?

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!