Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Moeder ontdekt bij de bevalling dat haar dochter een zoon is


3 juni 2016


dochter mama to the max
<

Eén foto zegt meer dan duizend woorden. Deze uitdrukking is wel heel erg van toepassing op een van de foto’s genomen door geboortefotograaf Jessica Jackson…

 

Stel je voor dat je tijdens een echo te horen krijgt dat je een meisje verwacht. De rest van je  zwangerschap ga je los op de schattige jurkjes, de babykamer is roze en je kiest een mooie naam voor je dochter.  Maar dan, op het moment dat je eerste kindje geboren wordt, hoor je de verloskundige zeggen dat je dochter eigenlijk een zoon is!

 

paulien9

 

Dit overkwam het Tasmaanse echtpaar Koto Nakamura en haar man Sina Niakansafy. Koto’s eerste reactie, totale paniek, is fantastisch vastgelegd door geboortefotograaf Jessica Jackon. De fotograaf deelde de foto op haar facebookpagina met de alleszeggende tekst: ‘Ja, het roze behang moet veranderd worden’.

 

paulien10

 

Het toeval wil dat de verloskundige tijdens de bevalling van Koto een verhaal vertelde van een andere patient. Ook haar baby bleek bij de geboorte niet het geslacht te hebben wat haar verteld was. “We moesten er erg om lachen en maakten er grapjes over. We konden eigenlijk niet geloven dat dit echt mogelijk was”, alsdus Jessica.

 

Moeder Koto was in eerste instantie in shock, maar is natuurlijk erg blij met haar gezonde zoon. De naam Hinata die ze samen met haar man voor hun dochter hadden bedacht die moeten ze even parkeren. Het jongetje heeft inmiddels de naam Taiga gekregen. Dit betekent in het Japans ‘groot en genadig’.

 

paulien11

Bron: News.com.au

Paulien

Paulien

Paulien is 33 jaar en getrouwd met de Franse Jérémy. Sinds hun eerste vakantie Down Under in 2010 dromen ze over een leven in Australië. Niet permanent, maar voor een jaar of drie. In december 2015 gingen ze het grote avontuur aan. Ze wonen nu met kids Liam (4) en Mila (1) in Sydney. P

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!