Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Zo zie ik ons droomhuis voor me


30 juli 2020


droomhuis vergo
<

Als ik denk aan ons toekomstige droomhuis, dan zie ik heel veel al helemaal voor mij! Dat huis hebben we helaas nog nooit ontmoet, maar het leukste van een huis is toch wel het inrichten. Althans, dat vind ik. Ik doe overal op social media inspiratie op en dan zie de mooiste interieur, met prachtige meubels en vloeren die perfect matchen bij het behang en de rest. Vandaag deel ik al mijn favoriete inspiratietips met jullie! En wie weet kan ik dit heel snel toepassen…

Lees ook:
De mooiste momenten van deze Corona tijd

Ons droomhuis

Ik woon met veel plezier in het huis waar we nu wonen, maar toch merk ik dan JP en ik steeds vaker kletsen over ons ‘droomhuis’. Een mooie huis met een grote mooie tuin waar de meisjes heerlijk spelen. Het liefst niet te ver van Maastricht maar ook niet midden in de stad, waar we ook de ruimte hebben om lekker te kunnen wandelen met Juulke. Ik droom van een plekje van ons waar ik ook mijn eigen kantoortje kan inrichten thuis waar mijn olie business Blooming Blends nóg groter mag groeien. Een beetje meer privacy, geen volle woonwijk, maar ergens aan een rand met vrij uitzicht op landerijen. Een rieten dak en zo’n schommel aan een boom, jaaaa dat zien wij helemaal voor ons!

Kleurgebruik 

Als ik denk aan het kleurgebruik van ons huis dan zijn het voornamelijk natuurlijke, zachte tinten. Misschien een leuk patroonbehangetje in de slaapkamer van de meisjes? Ik zag dit super schattige behang met regenboogjes van Eijffinger. Oh en een mooi opgemaakt bed met verschillende lagen. De basis zal dus licht en rustig zijn.

De vloer

De inspiratie voor onze toekomstige vloer deed ik op bij Floorhouse.be. Ze hebben onwijs groot assortiment aan verschillende soorten vloeren. Zoals pvc vloer, laminaat, tegels, kurk en rigid. Floorhouse.be heeft verschillende kleuren vloeren in allerlei soorten en maten. Watervaste en sterke laminaat in tegelvorm of misschien wel het populaire visgraat. Kies je een bredere plank of juist een wat smallere? Elke vloer heeft grote voordelen:

  • Een handig kliksysteem waardoor het leggen makkelijk geplaatst kan worden
  • De voelbare toplaag is een kwalitatieve afwerking voor elke vloer
  • Gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken
  • Geschikt dankzij hoge weerstand tegen spelende kindjes, vallend speelgoed, hoge hakken, huisdieren en de loopfrequentie
  • Onwijs uitgebreid assortiment aan decors en designs
  • Een plaatsing op vloerverwarming is zeker mogelijk

Heb je wel eens gedacht aan clickvinyl/PVC in de badkamer? Ik niet! Maar dat is dus een ideale uitkomst! Het is namelijk waterdicht en geschikt in de badkamer. Wil je dus een industriële betonlook of tegels maar dan niet zo ‘koud’ en eventueel een leuk motiefje? Het is er allemaal! Nog even goed spieken wat ik het mooist zou vinden. Ik denk toch een lichte betontegel look, heel subtiel maar toch stoer.

Bijpassende accessoires 

Accessoires maken alles af! Ik koop vaak wat ik mooi vind en ik heb niet direct een voorkeur voor een bepaald merk, al ben ik wel erg verliefd op de stijl van Rivièra Maison. Velours kussens en gordijnen, glazen kaarsenhouders en kunstbloemen die niet van echt te zijn onderscheiden. Tegenwoordig maak ik zelf plantaardige geurkaarsen met essentiële oliën en kan ik de glazen hergebruiken. Het leukste vind ik om de accessoires aan te passen op het seizoen. Zoals op onderstaande afbeelding een ‘beach bohemian’ look. Gezellig hè?  En natuurlijk een prachtige diffuser met de lekkerste harmonieuze blend om het plaatje compleet te maken.

Hoe ziet jouw droomhuis eruit? Misschien woon je er al of droom je net als ik over een heel mooi plekje. Benieuwd wat mijn dromen zijn als het echt zo ver is! Deel jouw reacties op social media! 

Veel liefs,

Baby- & kinderkleding

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!