Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Wat ik zo leuk vind aan een online webshop


20 augustus 2019


<

Sinds kort heb ik mijn eigen webshop en ik vind het zo ontzettend leuk! Ik had nooit verwacht dat het iets voor mij zou zijn, mijn producten online verkopen. Maar sinds ik kennis heb gemaakt met de wereld van de essentiële oliën ben ik super blij dat ik deze stap heb genomen. Ben je benieuwd wat ik aller leukste vind aan het hebben van een eigen webshop? Lees dan verder! 

Lees ook:
De 5 voordelen van online shoppen

Waarom heb ik gekozen voor een webshop?

Ik kreeg ontzettend veel vragen van mensen of ik naast de starterkit van Young Living ook nog leuke andere spulletjes verkocht. Helaas moest ik iedereen teleurstellen dat dit wel heel graag wilde, maar het allemaal zo razendsnel ging, dat ik daar echt even tijd voor vrij moest maken. Dus lag MAMA to the max even op een laag pitje en heb ik samen met Deesje eens een hele dag gebrainstormd. Wat wil ik met dit avontuur? Het huidige aanbod online sluit niet altijd aan op mijn eigen voorkeuren. Flets en kleurrijk is nou eenmaal niet waar ik van hou, maar roze en goud, jaaaa! Dus werd het tijd om mij volledig te focussen op de aanschaf van producten die wél bij mij passen en daarmee ook bij mijn doelgroep.

Het inpakken van bestellingen

Nu ik naast MAMA to the max ook de nieuwe webshop Blooming Blends heb met allerlei spulletjes voor je oliën, vind ik het echt een feestje om spulletjes in te pakken. Zo zag ik bij Enveloppenland deze handige luchtkussen enveloppen. Ze passen precies bij wat ik voor ogen had! De producten die ik aanbied, zijn erg kwetsbaar. Daarom is het van belang dat ik het goed verpak! Goede verpakking hoeft niet saai te zijn.

Kleertjes.com, verse bloemen, Etherische oliën, gewicht, buiten spelen, voorjaar, lente, Maastricht, mama, MAMA to the max, mamablog, meisjesmama, mama to the max dag, lunchen, reizen, riviera maison, Stokke, VTech, verjaardag Maxime, weekly snaps 23 2019 wekelijks dagboek, zusjes, Centerparcs, Blooming Blends

Ik geef toe, het is soms flink wat werk al die pakketjes versturen. Maar, hoe je iets inpakt is toch als een visitekaartje. Je wilt natuurlijk dat mensen veilig en compleet hun bestelling ontvangen. Het is ook weer zo leuk als ik foto’s van klanten krijgt toegestuurd die helemaal blij worden om iets uit te pakken! Ik krijg vaak te horen dat het net een cadeautje is en dan is mijn taak weer volbracht.

Zelf je eigen producten bepalen

Het is ook ontzettend prettig werken omdat ik zelf kies wat er in mijn webshop komt. Ik zal nooit een product verkopen waar ik niet meer dan 100% achtersta. Zoals ik net ook al aangaf, de focus ligt bij producten die mij aanstaan en opmerken en daarmee ook bij mijn doelgroep. Je zult in mijn online winkeltje dan ook alleen producten vinden die ik zelf geschikt vind voor Blooming Blends. Past het niet bij mij, dan zul je het ook niet vinden. Goud en roze staan dus uiteraard bovenaan mijn lijstje! Wie had dat nou verwacht, haha.

Het geeft veel voldoening

Als ik het heb over voldoening, dan bedoel ik voornamelijk de reacties die binnenstromen. Maar, ik zou liegen als ik niet blij zou zijn als er een bestelling gedaan is! Niet perse om de financiën, maar omdat ik zó trots op mijzelf ben dat dit van de grond is gekomen. Dat iemand ervoor kies om bij mij iets te kopen, dat vind ik heel bijzonder. Het voelt nog wel allemaal heel spannend en nieuw, ook omdat dit nog echt de startfase is. Maar, de voldoening geeft mij enorm veel positieve kracht om door te gaan met dit nieuwe avontuur.

Zouden jullie het ook aandurven om je eigen webshop te beginnen? Waarom wel of niet en waar zou jouw webshop dan over gaan? Ik ben altijd benieuwd naar de reactie/mening van een ander. Dus deel het vooral in de reacties op social media!

Veel liefs,

Fashion_English11_300x250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!