Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Zie ik jou op het Stokke event? [+ winactie!]


17 oktober 2018


Stokke Tripp Trapp, Babypark Heerlen, Stokke Event, Mamatothemax
<

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober organiseert Stokke weer een event bij Babypark in Heerlen. De dagen staan in het teken van hun ‘Chair for Life’: de Tripp Trapp stoel! En als liefhebber van dit fijne product wilde ik daarbij graag aanwezig zijn. Maar ik wilde ook iets bijzonders doen voor mijn volgers! Wil je meer weten? Lees dan gauw verder…

Chair for life!

Ooit was er een Noorse ontwerper genaamd Peter Opsvik die met het briljante idee kwam een stoel te ontwerpen voor zijn zoontje. De stoel zou jaaaaaren mee kunnen gaan en zou geschikt zijn voor elke leeftijd. Het kan niet anders dan dat je ze wel moet kennen: de enige echte Stokke Tripp Trapp stoel. Ik heb ze al bij menig huishouden voorbij zien komen en ook Maxime en Lilou hebben allebei een Stokke Tripp Trapp stoel. Hij wordt ook wel de “Chair For Life” genoemd en daar ben ik het helemaal mee eens! Deze stoel is namelijk voor elke leeftijd dankzij alle mogelijke accessoires. Ook uitermate geschikt als reservestoel tijdens verjaardagspartijtjes. 😉

Stokke Tripp Trapp, Babypark Heerlen, Stokke Event, Mamatothemax

Zie ik je daar?

Zoals ik al eerder vertelde organiseert Stokke op vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober een event bij BabyPark Heerlen. Je kunt op deze dagen gratis je Stokke Tripp Trapp stoel laten graveren (dus neem het ruggesteuntje zeker mee!). En nu heb ik heel leuk nieuws: op zaterdag 27 oktober zal ik zelf van 12:00 – 15:00 aanwezig zijn bij het event om te vertellen over mijn ervaringen met de Tripp Trapp stoel. Het lijkt me heel leuk om je die dag te ontmoeten, dus ben je in de buurt kom dan zeker even langs! Er is ook een illustrator aanwezig waarbij je ‘geboortekaartjes’ kunt laten illusteren, hoe leuk is dat?

Winactie!

Maar dat is nog niets alles. Ik mag namelijk iemand de 27e heel erg gelukkig maken met een eigen Stokke Tripp Trapp stoel. Hoe bijzonder is dat? Dus wil jij deze Chair for Life winnen, lees dat goed wat je moet doen:

 • Vertel in een reactie hieronder waarom je de stoel zou willen winnen en in welke kleur. 
 • Belangrijk: doe alleen mee met de winactie als je ook écht de stoel op zaterdag 27 oktober kan ophalen bij Babypark Heerlen (vervoer op eigen kosten). 
 • Meedoen kan tot 23 oktober 23:59. Op woensdag 24 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt. 

De winnares is bekend! Elizabeth Hartog. Van harte gefeliciteerd! Jij mag zaterdag de Tripp Trapp stoel bij mij komen halen bij Babypark in Heerlen. Stuur je even een mailtje naar info@mamatothemax.nl voor de verdere details?

Heb je niet gewonnen? Niet getreurd! Je kunt nog steeds komen om gratis het ruggesteuntje van jouw Tripp Trapp te laten graveren. En kom zeker even langs kom gezellig te kletsen. Ik kan niet wachten om een aantal van jullie te ontmoeten!

Ga ik jou zien bij het event? Doe dan zeker mee aan deze super leuke winactie?

handtekening marjon goede nieuwe huisstijl mamatothemax

Woonverzekering Image Banner 300 x 250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

57 Reacties op “
Zie ik jou op het Stokke event? [+ winactie!]

 1. Wauw wat een gave en gulle winactie!

  Op dit moment ben ik 13 weken zwanger van mijn eerste wondertje. Aangezien de zwangerschap niet bepaald gepland was (maar erg gewenst) ben ik nog steeds aan het uitzoeken wat nou echt niet mag ontbreken op mijn uitzet/must have lijstje. Tips zijn trouwens van harte welkom !
  De Tripp Trapp heeft de lijst ruimschoots gehaald en het op deze manier aan de uitzet mogen toevoegen geeft ook gelijk een leuke en bijzondere herinnering !
  Het liefst in de kleur wit!

 2. Wauw wat een gave en gulle winactie!

  Op dit moment ben ik 13 weken zwanger van mijn eerste wondertje. Aangezien de zwangerschap niet bepaald gepland was (maar erg gewenst) ben ik nog steeds aan het uitzoeken wat nou echt niet mag ontbreken op mijn uitzet/must have lijstje. Tips zijn trouwens welkom !
  De Tripp Trapp heeft de lijst al gehaald en het op deze manier aan de uitzet mogen toevoegen geeft ook gelijk een leuke en bijzondere herinnering !
  Het liefst in de witte kleur!

 3. Wauw wat een gave en gulle winactie!

  Op dit moment ben ik 13 weken zwanger van mijn eerste wondertje. Aangezien de zwangerschap niet bepaald gepland was (maar erg gewenst) ben ik nog steeds aan het uitzoeken wat nou echt niet mag ontbreken op mijn uitzet/must have lijstje. Tips zijn trouwens welkom !
  De Tripp Trapp heeft de lijst al gehaald en het op deze manier aan de uitzet mogen toevoegen geeft ook gelijk een leuke en bijzondere herinnering !
  Het liefst in de kleur wit!

 4. Heel graag voor één van m’n twee nichtjes, Novée en Vinthe. Eerst voor de oudste en daarna kan haar kleine zusje ook in deze mooie stoel
  Zij hebben nu de prenatal stoel en zouden heel graag deze prachtige tripptrapp willen hebben.
  Het is jullie gegund ❤️

 5. Ziggy de kleine astronaut, vandaag 19 dagen oud, droomt ervan om stapje voor stapje in zijn donkerblauwe Tripp Trapp naar de maan en sterren te kunnen klimmen. Hij trekt aanstaande zaterdag voor de gelegenheid speciaal zijn astronautenpak aan om zijn stoel in ontvangst te nemen…( tenzij hij erop morst)!

  • Wij willen deze geweldige stoel heel graag winnen! Dan kunnen beide meiden gebruik maken van deze stoel, eerst grote zus Novée en daarna zusje Vinthe. Hopelijk tot zaterdag!

 6. Ziggy de kleine astronaut, vandaag 19 dagen oud, droomt ervan om trapje voor trapje met zijn donkerblauwe Tripp Trapp tot aan de maan en sterren te kunnen klimmen. Hij trekt aanstaande zaterdag speciaal zijn astronautenpak aan om zijn stoel in ontvangst te nemen…(tenzij hij erop morst)!

 7. Ik zou deze stoel heel graag winnen voor baby 2 (ik ben nu 28,5 week zwanger) en ben bang dat ons zoontje onze huidige stoel niet af wilt staan aan ‘zusje’. Ideaal met de newborn setjes die erbij kunnen worden gekocht ik zou voor wit gaan & ja wij komen zaterdag babyshoppen, er staat nog zo veel op mijn lijstje!

 8. Ik zou hem heel graag willen winnen in het grijs voor mijn zoontje. Hij zal prachtig staan in onze woning. We zijn er namelijk nog niet aan toe gekomen om een mooie/goede kinderstoel te halen. Dan is onze woning eindelijk af zoals hij hoort te zijn en een blij zoontje natuurlijk

 9. Ik zou de stoel heel graag willen winnen in het grijs voor mijn zoontje. Hij zou fantastisch staan in onze woonkamer! Ik wil al heel lang een goede mooie stoel voor mijn zoontje maar helaas nog niet aan toe gekomen, dit zou onze woonplek mooi afmaken.

 10. Wat ontzettend leuk zeg! Ik zou hem graag ( in het wit ) willen winnen voor ons nichtje dat in december geboren gaat worden. Onze dochter zit al 3 jaar op een mooie tripp trapp en dat gunnen wij ons nieuwe nichtje zeker ook! Hoe gaaf als wij dit cadeau kunnen doen, wij gaan heel hard duimen!

 11. Wat ontzettend leuk zeg! Ik zou hem graag willen winnen voor ons nichtje dat in december geboren gaat worden. Onze dochter zit al 3 jaar op een mooie tripp trapp en dat gunnen wij ons nieuwe nichtje zeker ook! Hoe gaaf als wij dit cadeau kunnen doen, wij gaan heel hard duimen!

 12. Lieve Marion,

  Ik zou heel graag mee willen doen aan de stokke winactie. Niet voor mijzelf maar voor een dierbaar iemand in mijn omgeving. Zij zijn in het prille begin van hun eerste zwangerschap. Het leven gaat niet altijd over rozen, maar nu langzaam alles op zijn plek lijkt te vallen zou het zo leuk zijn om dit kado te kunnen geven.

  Liefs

 13. Dat zou super leuk zijn voor onze zoon Siem! We hebben nu nog een oude staan met wat beschadigingen.. Hoe mooi zal het zijn als we een hele nieuwe voor hem kunnen winnen! (kunnen we zijn oude mooi bij opa en oma meer zetten)
  En dan kunnen we hem ook nog gelijk laten graveren zodat hij helemaal voor hem alleen is!

  Wie weet tot zaterdag!

 14. Hoi,wat een geweldige actie!Ik zou graag graag mee willen doen voor mijn lieve dochter,die in december haar mooi wondertje krijgt,na een hele moeilijke zwangerschap,wegens haar ziekte ,en meerdere ziekenhuisopnames,zijn we wel toe aan iets positiefs voor de geboorte van mijn kleindochtertje,dus een roze trip trap stoel zou geweldig zijn

 15. Wat zouden wij graag de stoel voor ons dochtertje willen winnen!! We hebben een zwarte stokke stoel waar haar 4 broers ook gebruik van hebben gemaakt, en nog steeds gebruiken!! Maar wat zouden we blij zijn met nog een stoel voor onze prinses!! De kleur het liefst zwart of oud roze! We duimen

 16. Het zou super zijn om de stokke trip trap te winnen voor ons 1e kindje welke in Maart komt. We willen onze dochter in een mooie donkergrijze of zwarte triptrap stoel zetten. Dit past perfect in ons nieuwe interieur! Natuurlijk kan ik hem zaterdag komen ophalen want we wonen namelijk lekker dicht in de buurt!:)

 17. Ooo onze ‘grote’dame is te groot voor de old skool kinderstoel die we hadden, maar zeker nog te klein (sstt dat mag ik niet zeggen van haar) voor de gewone stoel. De witte Triptrap zal perfect zijn voor ons thuis.

 18. Wat een super leuke actie! Wij zouden heel graag een mooi stoel willen winnen in de kleur mos groen voor ons 2de meisje. Na 3 jaar wachten en allerlei behandelingen mogen we haar in maart verwelkomen. Hoe fijn zou het zijn dat ze dan altijd lekker dichtbij ons kan zijn ook tijdens het eten, ideaal met deze fijne stoel!

 19. WoW, wij zijn ook helemaal verliefd op deze super fijne stoelen! Ikzelf heb 2 “oude” 2e hands modellen, alvast een nieuwe geweldige roze stoel zou helemaal geweldig zijn, ik ben gastouder, dus alleen maar trip trap stoelen aan tafel zou super handig en mooi zijn, en ze worden natuurlijk ook goed gebruikt! Mijn dochtertje van net 3 jaar komt hem graag mee ophalen, ze is zooo fan van Maxim en lilou duimen maar!!!

 20. Super leuk!!!

  Wij willen de stoel heel graag winnen voor ons tweede kindje dat onderweg is!

  Liefst in de kleur donkerbruin. Dan kan hij/zij in dezelfde stoel als grote zus aan tafel! Gezellig!!!

 21. Leuke actie! Ik doe graag mee voor mijn zoontje van 1 jaar. Wij gebruiken nu de oude stoel van zijn grote zus voor hem maar ben helemaal verliefd op de stokke tripp trapp tot zaterdag!

 22. Ik zou deze stoel graag voor mijn zusje willen winnen. Ze is net bevallen van een zoontje Julian.
  Gewoon omdat ik haar wil verrassen.
  De witte graag!

 23. Wat een super aktie,ik doe graag mee voor mijn lieve dochter,die in december haar tweede wondertje krijgt,na een hele vervelende en zware zwangerschap,door haar ziekte,zijn we de dagen af aan het tellen,en gaat alles hopelijk goed komen

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!