Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Zie ik jou op het Stokke event? [+ winactie!]


17 oktober 2018


Stokke Tripp Trapp, Babypark Heerlen, Stokke Event, Mamatothemax
<

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober organiseert Stokke weer een event bij Babypark in Heerlen. De dagen staan in het teken van hun ‘Chair for Life’: de Tripp Trapp stoel! En als liefhebber van dit fijne product wilde ik daarbij graag aanwezig zijn. Maar ik wilde ook iets bijzonders doen voor mijn volgers! Wil je meer weten? Lees dan gauw verder…

Chair for life!

Ooit was er een Noorse ontwerper genaamd Peter Opsvik die met het briljante idee kwam een stoel te ontwerpen voor zijn zoontje. De stoel zou jaaaaaren mee kunnen gaan en zou geschikt zijn voor elke leeftijd. Het kan niet anders dan dat je ze wel moet kennen: de enige echte Stokke Tripp Trapp stoel. Ik heb ze al bij menig huishouden voorbij zien komen en ook Maxime en Lilou hebben allebei een Stokke Tripp Trapp stoel. Hij wordt ook wel de “Chair For Life” genoemd en daar ben ik het helemaal mee eens! Deze stoel is namelijk voor elke leeftijd dankzij alle mogelijke accessoires. Ook uitermate geschikt als reservestoel tijdens verjaardagspartijtjes. 😉

Stokke Tripp Trapp, Babypark Heerlen, Stokke Event, Mamatothemax

Zie ik je daar?

Zoals ik al eerder vertelde organiseert Stokke op vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober een event bij BabyPark Heerlen. Je kunt op deze dagen gratis je Stokke Tripp Trapp stoel laten graveren (dus neem het ruggesteuntje zeker mee!). En nu heb ik heel leuk nieuws: op zaterdag 27 oktober zal ik zelf van 12:00 – 15:00 aanwezig zijn bij het event om te vertellen over mijn ervaringen met de Tripp Trapp stoel. Het lijkt me heel leuk om je die dag te ontmoeten, dus ben je in de buurt kom dan zeker even langs! Er is ook een illustrator aanwezig waarbij je ‘geboortekaartjes’ kunt laten illusteren, hoe leuk is dat?

Winactie!

Maar dat is nog niets alles. Ik mag namelijk iemand de 27e heel erg gelukkig maken met een eigen Stokke Tripp Trapp stoel. Hoe bijzonder is dat? Dus wil jij deze Chair for Life winnen, lees dat goed wat je moet doen:

  • Vertel in een reactie hieronder waarom je de stoel zou willen winnen en in welke kleur. 
  • Belangrijk: doe alleen mee met de winactie als je ook écht de stoel op zaterdag 27 oktober kan ophalen bij Babypark Heerlen (vervoer op eigen kosten). 
  • Meedoen kan tot 23 oktober 23:59. Op woensdag 24 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt. 

De winnares is bekend! Elizabeth Hartog. Van harte gefeliciteerd! Jij mag zaterdag de Tripp Trapp stoel bij mij komen halen bij Babypark in Heerlen. Stuur je even een mailtje naar info@mamatothemax.nl voor de verdere details?

Heb je niet gewonnen? Niet getreurd! Je kunt nog steeds komen om gratis het ruggesteuntje van jouw Tripp Trapp te laten graveren. En kom zeker even langs kom gezellig te kletsen. Ik kan niet wachten om een aantal van jullie te ontmoeten!

Ga ik jou zien bij het event? Doe dan zeker mee aan deze super leuke winactie?

handtekening marjon goede nieuwe huisstijl mamatothemax

NEW Babycadeaus 336x280

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!