Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

De zesde verjaardag van Maxime


7 april 2019


decoratie verjaardag kinderen stijlvol mamatothemax thumbnail
<

Het is alweer een week geleden dat we de zesde verjaardag van ons lieve meisje Maxime vierden. Het blijft zo bijzonder een verjaardag, want ik blik altijd even terug met foto’s en herinneringen. Samen met vrienden en familie hebben we ontzettend genoten van haar feestje. In deze blog deel ik de foto’s van haar verjaardag! 

Lees ook:
ORIGINEEL KINDERFEESTJE MAXIME | WEEKVLOG #1

Get the party started!

Decoreren is iets wat ik super graag doe! Als we een feestje thuis hebben zegt JP ook altijd tegen mij: “ga jij maar lekker bezig met de decoratie!”. De kleuren die ik heb gebruikt zijn (rosé)goud, beige, wit en roze, helemaal MAMA to the max dus! Maar, niet over de top.

decoratie verjaardag kinderen stijlvol mamatothemax

Ik zeg altijd maar, hou de basis simpel. Overdrijf niet teveel met ballonnen, slingers en andere poespas. Ik koos voor een “Happy Birthday” slinger, wat gekleurde helium ballonnen en een grote “6”. Gewoon van alles een beetje en kies dan wel bijvoorbeeld voor een bijzondere taart.

De lekkerste baksels van Maastricht

verjaardagstaart meisje 6 jaar miss baksel maastricht mamatothemax

hapjes cupcakes miss baksel maastricht mamatothemax

Jullie kennen haar ongetwijfeld al wel, maar “Miss Baksel” uit Maastricht heeft deze prachtige taart en lekkernij gemaakt voor Maxime haar verjaardag. Ik lieg niet als ik zeg dat ze een ware kunstenares is. Geef haar een foto van bijvoorbeeld Pinterest en ze maakt álles precies na. Dan niet te vergeten de smaak, verrukkelijk! Maxime had een dripping velvet taart met een decoratie van bloemen, chocola, donuts en macarons. Werkelijk waar, de smaak is hemels en de taart te mooi om aan te snijden.

hapjes cupcakes miss baksel maastricht mamatothemax

Daarnaast had ze ook deze super leuke roze geglazuurde koekjes gebakken. Muffins met een heerlijke crème laag en cakepops. Het was net een filmset uit Charlie and the Chocolate Factory. Bij al dit lekkers dronken we champagne met granaatappeltjes en Fentimans Rose limonade.

Verse bloemen en fijne kaarsen

Waarschijnlijk heb je het al in de Weekly Snaps gezien dat ik naar de markt ben gegaan om verse bloemen te kopen. De geur en kleur van verse bloemen maken het echt een feestje! Ik zette het in mooie vazen en met die ranonkels ertussen stond het zo mooi. Daarnaast stak ik een paar mooie kaarsen aan in mijn prachtige Rivièra Maison kaarsenhouders. Echt een heel fijn sfeertje samen.

verjaardagsoutfit meisje goud mamatothemax

Heb je trouwens de verjaardagsoutfit van Maxime al voorbij zien komen in de laatste What We Wear? Ze droeg een splinternieuw en super leuk setje. Dus ben je benieuwd naar de linkjes? Klik dan even op deze link.

Wat vind jij van de leuke decoratie van Maxime’s verjaardag? Wij hebben genoten van de gezelligheid en de aanwezigheid van alle lieve mensen om ons heen. Hoe vier jij het liefst de verjaardag van je kind.

Veel liefs,

Baby- & kinderkleding
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
De zesde verjaardag van Maxime

  1. Prachtig! Waar koop je de grote roségouden cijferballonnen steeds, Marjon? Vind het zo’n lief geheel en ben benieuwd welke deco je dit jaar gaat doen!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!