Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Mijn zes geheime zomer obsessies [favorites]


10 augustus 2017


etos parfum MAMA to the max
<

Deze zomer heb ik een aantal obsessies die dit seizoen nog leuker maken. Zo ben ik natuurlijk begonnen met afvallen en is de knop om. Bij deze afvalrace word ik geholpen door een paar super fijne items waar ik eigenlijk niet meer zonder kan. Ik vond de geur die je ook kunt dragen in de zon zonder vlekken te krijgen. Ook heb ik dé tip als je gaat zwemmen met kinderen en ben ik deze zomer helemaal verslaafd aan mooie foto’s maken. Benieuwd naar mijn zomer obsessies?

Fit bit

Als je mij  volgt kan het je niet ontgaan zijn dat ik mijn nieuwe, roze pols accessoire niet meer kan missen. De Fit Bit is mijn stok achter de deur waardoor ik voldoende beweging haal iedere dag om ook af te vallen. Mijn doel heb ik gezet op 10.000 stappen per dag, ongeveer 7 kilometer. Ieder uur word ik eraan herinnerd of ik op schema lig. Waar ik eerst nog heerlijk op de bank plofte nadat ik de kinderen in bed had gelegd, check ik nu mijn aantal astappen. wanner ik de 10000 nog niet gehaald heb, word het wandelen geblazen. Nu pas merk ik hoe vaak je die eenvoudige 10000 stappen (de hoeveelheid die je nodig hebt om een gezonde beweging te hebben per dag) NIET haalt.

Knot in het haar

Ondanks dat ik het ook super leuk vind mijn haren los te dragen, draag ik deze zomer heel graag een grote knot vrij hoog boven op mijn hoofd. Ik heb er even over moeten doen om de perfecte knot te krijgen, maar ik moet zeggen dat het me de afgelopen weken aardig goed af gaat. Wat is dat toch ook fijn…geen haren in mijn nek met dat warme weer, Lilouke die er niet aan kan trekken en ik ben ’s ochtends serieus in 2 minuten klaar. Ik maak ‘m zelfs al voordat ik ga douchen. Als je benieuwd bent naar deze nieuwe obsessie: de perfecte knot maken, laat het dan gerust weten in de comments, dan zal ik proberen dit een keertje in een vlog te laten zien.

Sunny Breeze Parfum van Etos

etos parfum MAMA to the max

Ik ontdekte de nieuwe frisse, fruitige zomerse geur ‘Sunny Breeze’ van Etos. Een mix van sensueel amber, gouden citrus, fruitige abrikoos en sprankelende cassis roept direct het verlangen op van een exotische strandvakantie. Etos Sunny Breeze is één van de weinige parfums die je tijdens het zonnen kunt dragen, zonder schade aan je huid aan te richten. Vlekken en uitslag behoren tot het verleden wat dit parfum ook zeer geschikt maakt voor de gevoelige huid. Ik heb het zelf ervaren hoe vlekken van parfum eruit kunnen zien dus al jaren had ik een andere parfum voor de vakanties en de dagen aan het zwembad. Helemaal heppie ben ik met dus met deze nieuwe geur! Als je nog op zoek bent naar zo’n parfum dan zou ik deze zeker eens proberen. Schrik niet van de prijs (in de goede zin van het woord dan haha), een flesje van 50 ml kost maar 9,99 euro!

Smoothies

Al weken leef ik in de ochtend en soms ook in de middag op mijn zelfgemaakte smoothies. Ik ben sinds zes weken bezig en heb gemerkt dat ik enorm van het experimenten houd. Soms maak ik een smoothie met allemaal restjes in de koelkast en blijkt deze echt enorm lekker te zijn. Dat frustreert dan weer dat ik zeker weet dat ik deze niet nog eens zo ga maken, haha. Ook zijn er tegenwoordig al allemaal diepvries smoothiemixen verkrijgbaar en die zijn ook best wel lekker. Even ontdooien, blenden en hup klaar is het ontbijt en de lunch. Ik denk dat ik mede door deze smoothies mijn kilo’s die ik zo graag kwijt wil aan het verliezen ben. Meer daarover lees je hier.

Hamamdoeken

Heb je die nog niet? Ohh echt, als dat zo is….1 tip…ren naar de winkel, vandaag nog en koop ze! Wat heb ik plezier van die doeken zeg deze zomer. Ik gebruik alleen nog maar handdoeken voor het afdrogen na de douche of na het bad, maar verder gebruik ik overal de hamamdoeken voor. Ze zijn super licht in gezicht, ze drogen super goed en zijn dan niet gelijk zo zeiknat. Ze drogen snel en hebben (vind ik) een net iets leuker design dan een gewone handdoek. Wat een verschil nu we niet meer al die kilo’s handdoeken mee moeten schouwen naar het zwembad. Ik neem altijd 4 hamamdoeken mee die zo groot zijn dat ze makkelijk onder in het mandje van de kinderwagen kunnen. Ook heeft Maxime er eentje die ze altijd gebruikt voor de zwemles en zijn ze nu ook mee in het koffer naar Mallorca.

Mijn nieuwe iPhone

Sinds ik in juni de iPhone 7 plus heb gekregen bij mijn nieuwe abonnement ben ik helemaal verliefd op de foto-functie. Wow die de dubbele camera die erop zit zorgt ervoor dat je producten en mensen veel mooier kunt fotograferen. Door twee cameralenzen te laten samenwerken, kunnen ze zich beter concentreren op specifieke taken. Zo kan één lens zich volledig op kleuren focussen, terwijl de ander zich bezighoudt met de belichting. Door een lens te gebruiken voor de normale foto, kan de andere zich (letterlijk) focussen op het in beeld brengen van de diepte. Ik vind het geweldig! Je hoeft tegenwoordig helemaal geen goede fotograaf meer te zijn om mooie foto’s te maken. Dus echt mijn tip als je mooie foto’s wilt maken, geen dure camera aanschaffen maar deze (wel dure ahum) iPhone, maar dan heb je tenminste een telefoon en camera in 1.

 

Nou dat waren wel mijn top 6 zomer obsessies van 2017. Wie heeft er ook een van deze obsessies? Super benieuwd, laat het me weten!

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

#MAMAtothemaxAD transparant MAMA to the max

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!