Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

YOUTUBE KIDS APP NU DOWNLOADEN | WEEKVLOG #4


14 februari 2019


youtube kids app nu downloaden weekvlog 4 mamatothemax
<

Van het Beeld & Geluid museum in Hilversum naar een high tea op kantoor. Het was een leerzame, interessante en gezellig week! Ik bezocht de lancering van de YouTube Kids App in Hilversum. Helemaal geïnspireerd kwam ik thuis, wat is de online veiligheid van onze kinderen belangrijk! Samen met Maxime heb ik de YouTube Kids App direct gedownload. 

Ook had ik een meeting op kantoor met mijn team. Miss Baksel Maastricht verzorgde voor ons een heerlijke high tea. Op vrijdag volgden we een Pinterest training met zijn allen. Dat was zo leuk! Dus houdt mijn Pinterest goed in de gaten, want daar gaat de komende tijd veel gebeuren. In het weekend genoot ik van het maken van rollertjes met mijn etherische oliën. Zo ontspannend! 

Lees ook:
NIEUWE COLLECTIE VAN RIVIÈRA MAISON | WEEKVLOG #3

Kijk je gezellig mee?

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Het is helemaal gratis en je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s! Ik upload iedere woensdag om 10:00 een nieuwe weekvlog waarin ik je meeneem in ons dagelijks leven. Ook maak ik regelmatig extra video’s met shoplogs, mijn maandelijkse favoriete producten en sinds kort ook mijn passie voor etherische oliën.

Wil je de vorige weekvlog (nog) een keer zien? Bekijk dan nu Weekvlog #3 Nieuwe collectie van Rivièra Maison!

Veel liefs,

Fashion_English11_300x250
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
YOUTUBE KIDS APP NU DOWNLOADEN | WEEKVLOG #4

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!