Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

YES, WIJ ZIJN VERHUISD! | WEEKVLOG #3


3 oktober 2019


het is herfst weekvlog mamatothemax_Tekengebied 1
<

Ooh wat was het druk de afgelopen weken! Ik ben namelijk verhuisd met mijn kantoor naar… HUIS! Oh wat ben ik blij met deze beslissing. Ik vind het écht heerlijk om thuis te werken! Het geeft me meer kans om de meisjes te zien en dat vind ik zo veel waard. En wat is het heerlijk dat de herfst weer is begonnen! Samen met de meisjes ging ik kastanjes rapen en ook had ik met Maxime nog een heel leuk uitje naar de Tina Dag. Het is een magische tijd!

Lees ook:
Mega slaapkamer make over to the max | Weekvlog #3

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Het is helemaal gratis en je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s! Ik upload iedere woensdag om 10:00 een nieuwe weekvlog waarin ik je meeneem in ons dagelijks leven. Ook maak ik regelmatig extra video’s met shoplogs, mijn maandelijkse favoriete producten en sinds kort ook mijn passie voor etherische oliën.

Wil je de vorige weekvlog (nog) een keer zien? Bekijk dan nu Weekvlog #2: Mega slaapkamer make-over to the max 

Veel liefs,

300 x 600 IMU Half Page Ad
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!