Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

What We Wear #3: tijgerprint sneakers


18 maart 2016


fashion outfit mommy blog kleding outfit of the day MAMA to the max
I

In deze What We Wear weer een outfit van mij online. Ik kocht onlangs nieuwe tijgerprint sneakers tijdens mijn weekendje weg in De Panne. Omdat ik normaal niet zo van de drukke prints ben, was het even uitvissen hoe ik deze sneakers het beste kan combineren. Ik vind ze bij deze outfit heel goed staan. Kijk je mee?

 

fashion outfit mommy blog kleding outfit of the day MAMA to the max

 

Ik koos ervoor om de rest van mijn outfit vrij neutraal te houden. Omdat de sneakers ook zwart bevatten ging ik voor een combi van mijn favoriete stretchjurkje op dit moment en een zwart casual blazertje.

 

fashion outfit mommy blog kleding outfit of the day MAMA to the max

De sneakers zijn van Twinset. Ik vind dat een ge-wel-dig merk. Niet alleen voor dames hebben ze geweldige schoenen, maar ook voor kinderen. Maxime heeft al twee keer sneakers gehad van Twinset en die staan haar echt geweldig.

 

tijgerprint sneakers fashion outfit mommy blog kleding outfit of the day MAMA to the max

 

De gele tas is van Zara en is van de collectie op dit moment. In de vlog die ik maakte zie je de tas nog duidelijker en kun je ook zien wat ik er (maar) voor betaalde. Ik vond de kleur heel gaaf. Het geeft al een beetje voorjaarsgevoel.

 

fashion outfit mommy blog kleding outfit of the day MAMA to the max

Ik heb wel meerdere zonnebrillen en wissel graag af. Deze is van Ray Ban. Die brillen blijven gewoon fijn en staan altijd goed. De neobont sjaal is van H&M, maar die is denk ik nu niet meer te koop, want ik komt deze bij H&M afgelopen herfst.

fashion outfit MAMA to the max

Ik speel graag met motiefjes in panty’s. Een hele zwarte panty vind ik van zo super hard in de winter. Door er eentje te kopen met een motiefje, breekt het geheel een beetje en daar krijg ik wel vaker complimentjes over.

 

IMG_5457

Het jurkje is super basic, maar zit gewoon ongelofelijk lekker. Ik kocht het bij Zara voor 12,95 euro! Het kleed mooi af heeft een leuke lengte. De lengte wissel ik wel af en toe. Dat gaat heel makkelijk met de stretchstof. Soms plooi ik het iets omhoog tot een stuk boven de knie en soms trek ik het helemaal omlaag en komt het tot 10 cm beneden de knie.

Het jasje dat ik draag heb ik al jaren. Het is van Armani Jeans en ik draag het heel graag. Het is van een stretchstof en daardoor zit het heel erg lekker. Ik vind blazertjes sowieso heel erg fijn. Je kunt ze combineren op jurkjes en op broeken. Ideaal!

 

fashion outfit MAMA to the max

Heel erg benieuwd wat je van deze outfit vindt! Ik ben er enorm blij mee, omdat ik deze outfit voor verschillende gelegenheden kan dragen, zowel chique als casual. En natuurlijk ben ik dol op m’n nieuwe tijgerprint sneakers.

Wil je de vorige What We Wear nog een keer bekijken? Klik dan hier.

 

Liefs,

 

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

 

Kids NL 140317 - 210617 300x250
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

20 Reacties op “
What We Wear #3: tijgerprint sneakers

  1. Pingback: Weekly Snaps #11 - MAMA to the max

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!