Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WOW, MAMA to the max al 3 jaar!


8 december 2017


MAMA to the max 3 jaar feest ballonnen vuurwerk MAMA to the max
<

Zoals je misschien wel weet werd ik vandaag wakker in Londen. Mijn lieve aanstaande heeft me verrast met een een tripje naar Londen. En dat was niet zomaar een verrassing ..hij wilde me een speciaal cadeautje geven omdat MAMA to the max vandaag alweer 3 kaarsjes mag uitblazen. Hij vertelde me dat hij zo trots is op wat ik helemaal in mijn eentje heb neergezet dat dat wel een tripje waard was. We genieten momenteel van Londen en een paar daagjes just the two of us. De meisjes zijn veilig thuis bij de opa’s en oma’s, de vlogcamera heb ik thuisgelaten en met mijn iPhone maak ik alleen privé foto’s. Het enige dat ik wel af en toe probeer te maken zijn filmpjes voor de insta stories. Vandaag blik ik even met een trotse blik terug op de afgelopen drie jaar.

8 dec 2014

Na maanden van voorbereiden was dit de grote, spannende dag. Mijn website MAMA to the max ging LIVE. Wat vond ik het spannend. Ik typte wel 100 keer www.mamatothemax.nl in de zoekbalk en iedere keer maakte mijn hart een sprongetje als de website dan laadde. Wil je mijn aller aller aller eerste blog nog eens lezen? (KLIK) Als ik nu terugblik dan vond ik mijn eerste blogs zo schattig. Een beetje groen nog haha, maar ik zie nog steeds mijn enorme enthousiasme en vertrouwen er in terug. Ik had zoveel zin om te gaan bloggen… en dat is ook meteen mijn grootste tip. Als je wil gaan bloggen, doe het dan vanuit een passie die je wil delen met mensen. Alleen als je ergens gepassioneerd over bent, zul je je enhtousiasme over kunnen brengen. Zo belangrijk. Bij mij was dat niet moeilijk. Maxime was (en nu ook Lilou natuurlijk) mijn grote passie en ik raakte niet uitvertelt over haar.

Het eerste jaar

De eerste maanden waren onwerkelijk. Ik leerde zoveel over het bloggen en werd echt besmet met het blogvirus. Ik kon niet meer stoppen en droomde ervan mijn baan op te geven voor MAMA to the max. Hoe vaak ik niet naar bed ben gegaan en hierover gefantaseerd heb. Ik viel zo lekker in slaap, hihi! En dan zie je maar hoe belangrijk het is te geloven in wat je doet. Ik stond er vrijwel alleen voor, met natuurlijk wel een enorme emotionele steun van mijn dierbaren, maar over het inhoudelijke moest ik het toch alleen doen. Het logo en de website heb ik laten ontwerpen, maar verder was er niemand die me advies kon geven. Het marketingbureau waar ik bij aanklopte voor advies had zelfs nog nooit over bloggen gehoord en dus besloot ik mijn eigen koers te varen en alles op mijn gevoel te doen.

En dat lukte… in de zomer van 2015 had ik al bereikt wat ik eigenlijk na een jaar had willen bereiken. Ik haalde 10.000 unieke bezoekers op de site en mijn instagram had op tijd van een half jaar 2500 volgers. Ik was er zo trots op, want ik kreeg steeds meer het vertrouwen dat ik dichter bij mijn droom kwam.

Oktober 2015

De site bestond nog geen 9 maanden toen ik de knoop doorhakte…ik besloot er volledig voor te gaan. Deze beslissing had ik nooit kunnen maken zonder JP. Hij voerde een aantal goede gesprekken met mij en stelde me pititge vragen over hoe ik het allemaal voor me zag. Ook aan hem zag ik dat hij vertrouwen in mij en MAMA to the max had en toen hij zei dat ik ervoor moest gaan, barstte ik in tranen uit. Zonder zijn goedkeuring en steun had ik het namelijk nooit gedurfd en nu kon ik gewoon die ontslagbrief schrijven zonder twijfdels.Per 1 oktober was ik zelfstandig ondernemer en schreef ik mij in als “creatief schrijver” bij de KvK. Wat een geweldig moment dat ik met jullie deelde.

inschrijving kvk fulltime bloggen een jaar geleden blogger zelfstandig ondernemer

8 december 2015

MAMA to the max bestond 1 jaar en dat moest natuurlijk groot gevierd worden. Ik kreeg ontzettend veel lieve felicitaties van mijn vrienden en familie, maar ook van alle volgers die me zo hadden zien groeien dat jaar. Ik moest nieuwe doelen gaan stellen, want ik had alles gehaald wat ik wilde behalen. Ik besloot mijn doelen op te schrijven en nummer 1 daarvan was: plezier blijven hebben in wat ik doe! Echt waar, dat is wat mij betreft het belangrijkste van alles. Ik kan niet vaak genoeg zeggen dat je echt moet doen waar je gelukkig van wordt. Voor je gezondheid alleen al is het zo belangrijk dat je iedere ochtend zin hebt om op te staan omdat je weer “mag” gaan werken. Dit had ik in mijn vorige baan echt niet en nu ben ik zo dankbaar dat ik dit wel heb. Maar nogmaals, het komt niet vanzelf hoor. Je kunt niet denken: “Ik wil een baan die me gelukkig maakt” en vervolgens geen actie ondernemen. Als je dat wil, zul je moeten kijken wat de mogelijkheden zijn en er ook echt mee doorgaan, want anders blijf je jaren hangen in het “ik wil iets anders…”. Beloven jullie me dat je daar echt aan wertkt als je nu denkt: “ja dit wil ik ook eigenlijk?!”

Het jaar 2016

Een bijzonder jaar mocht ik meemaken ,want ik werd zwanger van ons tweede meisje. Ik had een fijne zwnagerschap die ik zo uitgebreid mogelijk met jullie probeerde te delen. De twee verjaardag liet ik vorig jaar even stilletjes voorbij gaan omdat ons meisje toen 5 dagen oud was. Ik dacht er wel de hele dag aan en JP en de kraamhulp feliciteerden me ook met een lekker taartje. Ik blikte in gedachten even terug naar de mooie samenwerkingen die op mijn pad zijn gekomen.

Een aantal hoogtepunten

MAMA to the max heeft mij en mijn gezin al veel gebracht. De vrijheid die ik nu heb om meer bij de meisjes te zijn is toch wel het grootste geschenk. Mijn fijne kantoor vind ik nog steeds onwerkelijk hoor. Ik zit er zo graag. Ik betrap me erop hoe fijn ik het vind op maandagochtend binnen te komen en de kaarsjes aan te steken. Voel me er zo thuis, helemaal alleen in mijn wereldje.

roomtour my office officetour kantoortour kantoor withuishof maastricht werk blogger MAMA to the max

Trots op de samenwerkingen

Verder wil ik nog even kwijt dat ik heel erg trots ben erop dat bedrijven willen samenwerken met MAMA to the max. Vaker krijg ik negatieve reacties als ik reclame maak voor een merk. Gelukkig zijn dit bijna nooit reacties van jullie lieve volgers, maar van mensen die nooit iets liken of een reactie achterlaten en dat dan ineens wel doen. Toch trek ik me dat wel eens aan hoor. Ik zie MAMA to the max als een inspiratiebron. Ik deel heel graag mijn stijl en mijn lievelingsproducten met jullie. Om blogs te kunnen schrijven en inspiratie op te doen, moet ik ook geld verdienen, want anders zou MAMA to the max niet kunnen bestaan. De samenwerkingen die ik aanga kies ik altijd heel zorgvuldig. Waar ik op het begin nog van alles moest aannemen om gewoonweg te overleven, zeg ik nu vaker nee dan ja tegen een aanvraag. Ik heb een hele checklist waar een bedrijf aan moet voldoen om te mogen samenwerken met MAMA to the max. Het merk moet ten eerste heel goed bij mij en bij jullie passen en ten tweede wil ik niets promoten waar ik niet achter sta. Doordat jullie deze gesponsorde postst lezen en positief reageren, steunen jullie MAMA to the max automatsich enorm en kan het ook blijven bestaan. Ik vond de samenwerkingen met bedrijven zelfs het leukste wat er is. Het begin van een campagne vind ik het spannendste. Samen bedenken hoe we iets kunnen promoten. Het geeft zoveel energie als een bedrijf mij de vrijheid geeft. Dan komt de boodschap echt het beste over.  Willen jullie wel eens wat meer horen over de samenwerkingen? Ik wil er best vaker een blog over schrijven hoor, maar weet niet of dat interessant genoeg is, haha.

Een speciaal bedankje aan

En dan last but not least: jullie allemaal! Wat ben ik jullie dankbaar voor alle lieve reacties die ik iedere dag weer krijg. Dat is uiteindelijk waar ik het ook voor doe. Ik vind het heel leuk om te zien dat MAMA to the max na drie jaar zo’n sterke community is geworden. Mijn motto is zoals jullie weten: Let’s inspire each other en dat is ook zeker gebeurd het afgelopen jaar. MAMA tot he max is een plaats geworden waar moeders elkaar vinden, elkaar tips geven, ideeën en ervaringen uitwisselen en elkaar steunen. Ik vind dat heel mooi om te zien en ben daar erg dankbaar voor.

Het hoogtepunt was het MAMA to the max weekend. Met deze 5 lieve dames heb ik nog steeds een what’s app groepje en we appen zowat dagelijks. Ook heb ik veel privé contact met verschillende vrouwen. Zo lief wat jullie me dagelijks sturen. Ik krijg de beste tips via jullie!

champagne moet feest vieren MAMA to the max

Wil je nu nog eens teruglezen hoe het allemaal is begonnen? Hier lees je hoe Mama to the max ontstaan is, hoe ik op de naam kwam, wat de betekenis achter het logo is en voor wie ik MAMA to the max heb opgezet.

Ik sluit deze blog af door jullie allemaal onwijs te bedanken voor het geloof in mij en MAMA to the max. Couldn’t do this without you! JP en ik gaan er vandaag een klein feestje van maken en daar hoort natuurlijk een glas champagne bij. Cheers!

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

7 Reacties op “
WOW, MAMA to the max al 3 jaar!

  1. Van harte gefeliciteerd met het 3-jarig bestaan van MAMA to the max! Ik ken je blog nog niet zo lang (ben pas sinds dit jaar begonnen met het volgen van mamablogs doordat ik in verwachting raakte en nu zelf een kleintje heb), maar vindt het tof om te lezen wat je allemaal al bereikt hebt! Keep up the good work en veel plezier in Londen!
    Natasja onlangs geplaatst…9 x leuke dingen aan KerstMy Profile

  2. Gefeliciteerd met je 3e jubileum Marjon! Proost op nog vele mooie, inspirerende, informatieve blogs en natuurlijk vlogs en heel veel plezier in Londen!

  3. Marjon, van harte gefeliciteerd met het 3-jarig bestaan van ‘mama to the max’! Het is echt een super leuke bron van inspiratie voor mama’s. In alles wat je doet, zie je ook steeds je enthousiasme en positivisme terug!! Zo leuk! Ook de liefde voor je dochters vind ik prachtig om zien. Doe zo verder en laat je volgers nog maar veel genieten… Knap werk!

  4. Gefeliciteerd. Op naar nog heel veel mooie jaren waarin je hopelijk nog veel mama’s kan inspireren in positief ouderschap. Want de liefde voor je kinderen en voor de fijne merken waar je gebruik van maakt spat er af. Ik ben altijd een stille meelezer, maar op deze manier wil ik je graag laten weten dat je mooi werk doet!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!