Lees nu: AND THE WINNER IS… [VTECH DECEMBER TREKKING + NIEUWE RONDE!]

Winactie! Wet van Snuf


11 december 2014


<

We mogen maar liefst 5 x het boek “de Wet van Snuf” weggeven!

wvs-01
Bron: www.Josburgers.nl

Waar gaat het boek van de Wet van Snuf over?
Lees eerst de veelbelovende recensie van Charlotte:
Enige tijd geleden kreeg ik van een vriendin het boek ‘de Wet van Snuf’ cadeau. Ze zei: dit boek moet je écht lezen. Zoals jullie zien staat er op de voorkant van het boek een hond, ik ging ervan uit dit Snuf moest zijn. Verder had ik geen idee wat ervan te verwachten. Na het gelezen te hebben kan ik concluderen dat het boek absoluut de moeite waard is om te lezen en aangezien we in de kerstperiode zitten leek het me toepasselijk dit boek op dit moment even uit te lichten en onder de aandacht te brengen. Want geven is vooral in deze dagen erg belangrijk!

Het boek begint met een korte omschrijving over Snuf, inderdaad de hond op de voorkant, en het volgende praktijkvoorbeeld. De schrijver, Jos Burgers, stelt de vraag wie van de twee, zijn vrouw of Snuf, altijd vrolijk is als hij thuis komt? Het antwoord luidt: Snuf. Vervolgens stelt hij de vraag wie van de twee denkt u dat het vaakst geknuffeld wordt? Wederom is het antwoord Snuf. Met dit eenvoudige voorbeeld wilt hij laten zien dat wat je geeft, je ook terug krijgt. Ik denk dat iedereen zich wel herkent in dit voorbeeld, ik in ieder geval wel.

In het boek wordt verder op een erg leuke, humoristische én eenvoudige wijze beschreven waarom iedere relatie tussen mensen begint met geven en wat het geven jezelf uiteindelijk opbrengt. Aan de hand van 26 manieren geeft de schrijver aan wat en hoe je aan anderen kunt geven. Zeker weten dat je hier enorm veel inspiratie door krijgt! Ben je al enthousiast geworden?

Aangezien het onderwerp van deze blog ‘geven’ is komen we er uiteraard niet onderuit een leuke winactie aan dit blog te koppelen. Dus voor diegenen die het boek graag willen lezen of aan iemand cadeau willen doen, let goed op!

WINACTIE!
We geven maar liefst 5 boeken weg!

Hier zal je je uiteraard wel even voor moeten inspannen ;). Like de MAMA to the max Facebookpagina én schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!

Je kunt meedoen t/m woensdag 17 december. Donderdag 18 december worden de  5 winnaars bekend gemaakt en zullen de boeken meteen opgestuurd worden zodat jullie ze voor de Kerst ontvangen!

Kun je niet wachten?
Mocht je het boek nu al willen kopen dan kan dat altijd via deze link.

Heel leuk om er even bij te zeggen is dat de schrijver zijn opbrengst van het boek doneert aan Stichting Hulphond Nederland.

Vind jij het ook zo leuk om te geven? Ik ben erg benieuwd, laat het me weten!

Liefs,

leesblog

 

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

19 Reacties op “
Winactie! Wet van Snuf

 1. Nieuw op “de markt” en al gelijk een winactie! Wat leuk 🙂
  En zeker omdat hierdoor ook stichting hulphond wordt gesteund. Ik heb hier ooit een lezing van gehad, echt bijzonder wat zij kunnen.

  Ik lees de laatste tijd veel te weinig dus ik ben wel toe aan een nieuw (wellicht inspirerend?) boek.

  Ik zal je FB pagina liken en me voor de nieuwsbrief inschrijven.

  Je mag trots zijn op je blog. Erg mooi en leuk uitgewerkt.
  Liefs Nina

 2. dit lijkt me een erg interessant boek…
  ik geef graag, en veel… En daar hoort dan een teleurstelling ook wel eens bij want niet iedereen is blijkbaar zo…
  Benieuwd wat het boek hierover zegt…

  • Ja Jackie, heel herkenbaar! Dit boek zou iedereen eigenlijk moeten lezen! Schrijf je je nog even in voor de nieuwsbrief en Facebook?

 3. Zie dat mn halve reactie foetsie is! Maar wat ik dus zei is dat ik het boek nog niet kende en nu wel erg nieuwsgierig ben!!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!