Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Winactie: FlikFlak horloge


4 april 2016


Flikflak, klok, horloge, kind, leren, tijd, blog, MAMA to the max
<

Zoals jullie laatst hebben gelezen, ben ik helemaal enthousiast over het FlikFlak horloge van Maxime. Ik merk dat ze in de korte tijd dat ze het horloge heeft al meer besef heeft van wat tijd is en hoe het zit met de cijfers. Ik vind het ook leuk dat de spellen die worden bijgeleverd veel doen met het leerconcept. En wat helemaal leuk is: ik mag van FlikFlak 4 horloges weggeven! 

Mijn ervaring

Ik wist dat het belangrijk is om kinderen vroeg mee te geven wat tijd is. Maar een geschikt horloge voor Maxime vond ik nooit. Want tijd is een ding, klok kijken is toch anders. De eisen die ik stelde aan een horloge zijn: een duidelijk verschil tussen de minuten en uren, het design moet het kind aanspreken, het horloge moet tegen een stootje kunnen en liefst ook tegen water. En ik kan zeggen: FlikFlak heeft het allemaal! Het horloge is zelfs al een keer gewassen in de wasmachine.

 

Flikflak, klok, horloge, kind, leren, tijd, blog, MAMA to the max

 

Flikflak, klok, horloge, kind, leren, tijd, blog, MAMA to the max

 

Toen ik vroeger moest leren kloklezen, kreeg ik van mijn ouders ook een FlikFlak horloge. Ik weet nog dat ik die aan iedereen showde, zo trots was ik erop. Heb jij vroeger ook een FlikFlak horloge gehad?

Wij zijn in ieder geval helemaal fan van de FlikFlak horloges. En we mogen nu 4 mensen blij gaan maken met een horloge naar keuze. Meedoen is simpel.

 

flik en flak, winactie

 

De voorwaarden

We willen niet alleen nieuwe bezoekers de kans geven om mee te doen, maar ook de trouwe bezoeker van MAMA to the max maakt kans!

Hoe je kan mee doen?

 1. Schrijf je in voor de MAMA to the max nieuwsbrief! Nog niet gedaan? Abonneer je dan hier.
 2. En geef in de reacties antwoord op deze vragen:
  • Welk horloge van FlikFlak vind je het leukst? Klik hier voor de actuele modellen.
  • En waarom vind je dit horloge gaaf voor jouw zoon/dochter?

 

Je kunt mee doen tot en met 17 april. De winnaars worden dinsdag 19 april bekend gemaakt.

 

Veel succes!

 

Liefs,

handtekening_blogs

300 x 600 IMU Half Page Ad

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

15 Reacties op “
Winactie: FlikFlak horloge

 1. Ohhhh flik flak horloges, die heb ik zelf ook nog gehad.
  En wat zijn ze nog leuk!!

  Mijn lieve, stoere, eigenwijze groep 3 dochter vind denk ik de turquoise jubatus het allermooist. Ze leert net klokkijken en nu ze in de lente weer meer buiten speelt komt het supergoed van pas.
  Kan ze zelf goed in de gaten houden hoe laat ze weer binnen is. (Of een poging tot ?)

 2. Ik ben zo blij met jou blog over het flik flak horloge! Bij het lezen van de blog kreeg ik zelf weer dat gevoel van vroeger terug toen ik mijn allereerste horloge kreeg,een paarse flik flak! En ik heb hem nog!! Helaas doet hij het niet meer…
  Maar anyway ik gun mijn dochter ook dat gevoel en het plezier dat je beleefd aan het horloge!
  Ben direct even gaan kijken naar de modellen. Wat zijn ze leuk! Ik vind voor Noa de “magical unicorns” heel gaaf omdat ze helemaal weg is van unicorns!

 3. Goh, mijn eerste gedachte was…leren we kindjes van 3 jaar al klok lezen?? Wat vroeg! Maar eerlijk is eerlijk, super schattige horloges natuurlijk en met de ‘lift it up’ voor mijn zoontje Sam wordt het vast heel leuk om met tijd bezig te zijn! Hij takelt alles op dus een hijskraan op het horloge is helemaal top!

 4. Hoi Marjon,
  Met veel plezier volg ik mama to the max. Wat een superleuke winactie!

  1. Het horloge water stripes. http://www.flikflak.com/nl/watches/zfbnp020-water-stripes/
  2. Mijn zoontje wordt bijna 3 en is dol op klokken. Niet alleen gewone klokken maar ook van klokken torens :). Het horloge spreekt mij erg aan, omdat het mij laat denken aan ons geliefde plaatsje de Haan aan de Belgische kust. Hier gaan we regelmatig even lekker ontspannen en uitwaaien. Mijn man vroeg me hier ten huwelijk en toen ik zwanger was kozen we hier de naam van onze zoon. Ook nu blijft het genieten met hem aan het strand. Hij is gek op het strand en de scheepjes in het water. Vandaar dat me dit horloge het meest aanspreekt voor hem.

 5. http://www.flikflak.com/nl/watches/zfbnp043-farmily/

  Deze vind ik leuk voor onze kleine dame. Duidelijke rustige wijzerplaat maar alles goed aangegeven. Bovendien is ze gek van diertjes! Ik zou het zo leuk vinden een flik flak voor haar te winnnen. In het verleden Flik Flak verkocht in de winkel en nu ik kindjes heb niet meer in het assortiment haha!

 6. Helemaal verliefd op het roze Hello Kitty Flik Flak horloge. Bij het horen van het liedje Hello Kitty is me dochter al vrolijk. Het zou geweldig zijn om de lieve look te combineren met educatie. Ik vind het heel erg belangrijk dat onze dochter besef heeft van tijd. Dit is voor haarzelf ook heel prettig. Ik hoop natuurlijk de winnaar te zijn maar wens de winnaars veel plezier met de horloges!

 7. Allereerst even zeggen dat ik helemaal verzot ben mamatothemax! Ik heb een dochtertje dat in juni 3 jaar wordt dus ik kan me altijd erg vinden in al je avonturen en het inspireert me om een positieve kijk op alles te blijven hebben! Ik zou het paarse Libellulina klokje voor mijn dochtertje ontzettend gaaf vinden! Het is haar lievelingskleur en het is ook gewoon zo een ontzettend vrolijk klokje! Ik ben logopediste dus ben altijd erg bezig met het goed voorbereiden van mijn dochtertje op alle vaardigheden en een besef van tijd op jonge leeftijd lijkt me erg belangrijk ! Dat allemaal terzijde… Céline zou gewoon ontzettend blij zijn met zo een mooie vrolijke klok want ze is graag “een groot meisje” zoals ze zelf zegt ?

 8. Oh dat is gaaf voor onze zoon Nick want die is helemaal hotel-de-botel van horloges! Wij gaan voor de RAWWWR! Die is zo gaaf!

 9. Spider man horloge is super cool. Mijn zoontje vraagt de laatste tijd een hele dag door hoe laat het is. Dus dit zou van pas komen, en hebben mijn oortjes terug wat Rust

 10. De Spider-Man horloge is super cool, omdat mijn zoon de laatste tijd een hele dag door het uur vraagt, dus zo dit super zijn als hij een horloge wint. En heb ik terug een beetje rust ??

 11. Hi Marjon,

  Vorig bericht van flikflak al met interesse gelezen en dan is daar nu de winactie! Waarschijnlijk de meeste favoriete…het frozen model voor 5+ zou te gek zijn om te winnen. Mijn Julie(5,5jr) is constant bezig met het begrip tijd. Hoe lang is een half uur? 10 minuten? Hoe lang moet ik tellen voor 10 minuten? Oftewel….ik denk dat ze toe is aan haar eerste horloge! We gaan samen hopen op een leuk bericht volgende week ;).
  Liefs!

 12. Onze zoon Mees wordt binnenkort 4 jaar en bereikt daarmee niet alleen in zijn jonge leven maar ook in dat van ons als ouders een nieuwe mijlpaal: school! Wat zou dit horloge, de Cars Lightning McQueen, een mooi een vooral leerzaam begin zijn van zijn verjaardag en kleuter op de grote jongens school! ?

 13. We denken er over na om een flik flak te kopen voor onze 5 jarige dochter. Maarrrrrr…. Winnen is natuurlijk leuker! En een van Frozen zou natuurlijk fantastisch zijn! We gaan duimen!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!