Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Win een reuze pakket aan LiGA Mini Letterbeertjes!


28 september 2016


liga mini letterbeertjes tussendoortje kinderen MAMA to the max
I

Ik schreef eerder een blog over ons favoriete tussendoortje op dit moment. Maxime is al zolang ze iets kan eten fan van de LiGA koeken. Sinds kort komt LiGA met een tussendoortje dat ze én lekker vindt én dat haar spelenderwijs letters en woordjes laat ontdekken.
De LiGA Mini Letterbeertjes zijn kleine biscuits in een lieve beervorm, met een letter op de buik van de beer. Dit helpt om je kinderen letters te laten ontdekken, woordjes te maken en de verbeelding te gebruiken.

liga mini letterbeertjes tussendoortje kinderen MAMA to the max

Maxime in actie

WAT KUN JE WINNEN?

We mogen maar liefst 3x een mega LiGA Mini Letterbeertjes pakket weggeven! Dit bestaat uit 5 verpakkingen vanillesmaak en 5 verpakkingen chocoladesmaak.

32157_LiGA_Letterbeertjes_ShoppingVisual_V2

HOE KUN JE WINNEN?

Om kans te maken op een van deze 3 LiGA pakketjes dien je de volgende vraag te beantwoorden:

Welk woordje ga jij het eerste leggen met je kleine spruit?

Laat jouw antwoord achter in de reacties. That’s all!

Meedoen kan t/m 12 oktober 2016. We maken 13 oktober de winnaar hier in de reacties bekend.

Liefs,

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

NEW Babycadeaus 336x280

mamatothemax.nl

We houden je graag op de hoogte van actuele nieuwtjes, tips & ideeën.

16 Reacties op “
Win een reuze pakket aan LiGA Mini Letterbeertjes!

 1. De naam van het zusje van Quinn , wat nog eventjes in de buik zit en ik dus nog niet kan verklappen. Verder natuurlijk de woordjes ‘grote broer’ en zijn eigen naam. Kortom lijkt het ons superleuk om dit pakket te winnen!

 2. Yasmine is afgelopen zondag 3 jaar geworden. Al sinds kleins af aan is ze een enorme dierenfan! Haar eerste woordje was dan ook geen mama, maar poes! Dat zal ook haar eerste woordje worden als wij het pakket mogen winnen.

  • Hiep hiep hoera! Jij bent 1 van de 10 winnaars!! Heel benieuwd hoe de koekjes gaan bevallen. Stuur je ons een berichtje met je adresgegevens? veel liefs, Marjon

 3. Wij beginnen met de naam van zoonlief zijn grote vriend. Onze hond heet Sepp en is echt Elon zijn grote vriend. Heerlijk om die 2 samen te zien spelen/ravotten.

 4. Beer zou ik leggen met mn dochter samen. Omdat ze dan toch al de beergjes ziet en als we het woord ook nog gelijk kunnen leggen kan ze t helemaal goed leren hihi

 5. Wij zouden beginnen met het woord “beer”. Want tenslotte zijn het koekjes in de vorm van een Beer!
  En omdat het superlekkere en leuke koekjes zijn!

 6. Mijn dochtertje Esmée leert sinds september lezen en schrijven dus zou het super leuk zijn om met deze beertjes te oefenen! We zouden mamatothemax kunnen maken als eerste woordje aangezien we beiden fan zijn van je blog! ? En broertje Emile is 3 die zal de koekjes graag mee opeten! ?

  • Hiep hiep hoera! Jij bent 1 van de 3 winnaars!! Heel benieuwd hoe de koekjes gaan bevallen. Stuur je ons een berichtje met je adresgegevens? veel liefs, Marjon

 7. Natuurlijk beginnen we dan met haar eigen naam “Fee” omdat voluit “Féline” misschien wat te hoog gegrepen is voor mijn 3 jarige peuter ?
  Lijkt mij superleuk om met haar te oefenen (snoepen dus, lol )

 8. Mijn peuter van 3 begint de letters van zijn eigen naam te herkennen. Zijn naam Fenn zou ik dus als eerst leggen. Super leuke actie!

  • Hiep hiep hoera! Jij bent 1 van de 3 winnaars!! Heel benieuwd hoe de koekjes gaan bevallen. Stuur je ons een berichtje met je adresgegevens? veel liefs, Marjon

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!