Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Wil jij de Marker Maker van Crayola testen?


16 november 2015


<

Vandaag starten we met een nieuwe rubriek op de blog. Vanaf nu gaan we vaker op zoek naar moeders die producten voor ons zouden willen testen. Zou jij of je kind(eren) het gaaf vinden gratis producten te ontvangen in ruil voor een testverslag dan zijn we naar jou op zoek. Let wel goed op de criteria bij iedere nieuwe oproep. Zoals vandaag bijvoorbeeld, want we zijn nu op zoek naar twee moeders met minimaal twee kinderen tussen de 6 en 10 jaar oud.

Crayola Holiday Producten

Ken jij het merk Crayola al? Ik heb het onlangs pas leren kennen. Crayola gelooft in de kracht van fantasie en spel. Crayola vindt het belangrijk dat kinderen zichzelf creatief kunnen uiten, enzelf alles ontdekken zodat ze talenten en vaardigheden kunnen ontwikkelen voor hun toekomst. Neem gerust eens een kijkje op hun site www.crayola.nl, want ze hebben een heel gevarieerd aanbod voor alle leeftijden waardoor ook jouw kindje zijn of haar talenten kan tonen. De producten zijn overigens veilig, afwasbaar en hebben een lange levensduur.

Crayola

De Marker Maker

Deze interactieve set heeft alles wat je nodig hebt om zelf 16 stiften te maken. Het gave aan je eigen stiften maken is dat je zelf kunt experimenten met kleuren en zo ook je eigen lievelingskleuren kunt samenstellen. Kinderen vanaf 6 jaar worden zo gestimuleerd om zelf creatief aan de slag te gaan.

De marker set bestaat uit onder andere

  • 3 inktflessen
  • 2 zelf in te kleuren bewaardozen
  • 2 maatbekers
  • een mengkaart
  • een opbergvak voor de stiften
  • een pincet
  • en
  • 16 sets met stiftonderdelen

Crayola

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij een moeder die de super gave Marker Maker van Crayola wil testen met jouw kinderen? Als jouw kinderen tussen de 6 en 10 jaar oud zijn en graag knutselen en creatief bezig zijn, dan zoeken we jou!

Je ontvangt deze gave set twv 27,95 euro die je uiteraard mag houden. Het enige dat we van je vragen is om aan de hand van een aantal vragen een testverslagje te schrijven.

Hebben we je aandacht gewekt en denk je dat jouw kinderen hier heel blij van worden? Geef je dan snel op!

De inschrijfperiode loopt tot en met 30 november. Daarna maken we de twee moeders bekend en komt de Crayola Marker Maker zo snel mogelijk naar jullie toe (voor de Sinterklaas dus!)

MELD JE HIER AAN!

Liefs,

handtekening_blogs

 

 

 

Pampers

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

4 Reacties op “
Wil jij de Marker Maker van Crayola testen?

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!