Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Wie jarig is trakteert.. WIN!


31 maart 2015


D

Doe mee en maak kans op een verjaardagstekening!

onbekend

Zien jullie deze gave tekening? Deze tekening heeft Mark Dolk van www.verjaardagstekening.nl voor ons gemaakt. Ik ben er helemaal weg van. Vooral de details vind ik helemaal geweldig. Mark maakt tekeningen waarop de jarige geportretteerd staat. Mark heeft hier maxime getekend omringt met al haar verjaardagscadeautjes en zie je ook het schilderijtje aan de wand? Die heeft Mark nagetekend van de foto van Maxime en mij. Verjaardagstekening.nl kun je ook vinden op Facebook en instagram.

 

Maxime mag 1 verjaardagstekening verloten! Meedoen is simpel! De voorwaarden:

1. Vertel ons in de reacties voor wie de tekening zal zijn…

2. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van MAMA to the max (klik hier)

3. Like MAMA to the max op Facebook & deel het bericht over de winactie

4. Like de Facebookpagina van Verjaardagstekening hier.

Succes! Wij maken de winnaar bekend op Dinsdag 7 april!

Liefs,

handtekening_blogs

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

6 Reacties op “
Wie jarig is trakteert.. WIN!

  1. Leuuuk!! Mijn oudste dochter word 21 mei alweer 3 jaar, een mooie verjaardags tekening zou geweldig zijn!

  2. Leuk!! Ik heb aan alle voorwaarden voldaan! Zou leuk om te winnen 🙂 Graag zou ik een tekening willen winnen voor m’n dochter Lana die in juni jarig is! Deze zou ook leuk staan op haar nieuwe kamertje waar we nu mee bezig zijn en evt op de uitnodigingskaartjes!
    Die tekening voor Maxime is in iedergeval super leuk geworden!

  3. Mijn dochtertje is 24 April 6 maanden! Voor ons een hele mijlpaal en een klein beetje haar verjaardag. Ik tel nog steeds elke dag dat zij ouder is geworden en geniet met volle teugen van het feit dat ik moeder ben van zo’n mooi, vrolijk en vooral voorbeeldig meisje.
    Danie is mijn oogappel en ik zou graag een leuke tekening in haar mooie babykamer hangen,

  4. Ik zou heel heel heeeeel graag zo een prachtige tekening willen voor mijn (allerliefste, allerleukste en allervrolijkste) zoontje Mads die 24 februari 1 jaar is geworden…Het zal een hele vrolijke tekening worden 🙂

  5. Wat een leuke actie! Ik vind de verjaardagstekening echt een goed concept! Ik laat deze echter aan mij voorbij gaan, want het lijkt me leuk voor mama’s met jongere kinderen, en laat ik die nu net niet hebben. Succes iedereen!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!