Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WHAT WE WEAR: zomeroutfit Marjon


21 juni 2018


What We Wear zomeroutfit Marjon ZARA H&M Sam Edelman sandalen
<

Voor de zomer was ik opzoek naar een wat langere rok. Meestal ben ik van de kniehoogte, maar deze was net even iets langer en het verbaasd me bijna hoe leuk ik hem vind! Het is écht één van mijn favoriete rokken op dit moment. Ben je benieuwd hoe hij staat en hoe ik het combineer? Lees dan even verder…

Lees ook:
What We Wear: Lilou in lente setje

Lekker zomers!

Ik vind het heel fijn om tijdens de lente en zomer een rok te dragen. Lekker blote benen eronder, altijd fijn te combineren met blousjes of shirtjes. Voelt luchtig en prettig tijdens de warme temperaturen.

what we wear beige midi rok zomer outfit

De rok

what we wear beige midi rok zomer outfit

De rok heb ik gekocht bij H&M in twee verschillende kleuren, namelijk donkerblauw en beige (zoals op de foto). Het fijne aan de rok is dat deze in de taille te dragen s en dan valt tussen knie en enkel. Ik dacht eerst niet dat het me zou staan maar ik vind hem juist heel leuk staan! Bij de taille zit een elastiek, rouches, voorzien van strik en valt als een plooirok.

Combineren met een fijne blouse

zomer outfit blouse met kant

Ik draag een lichtblauwe blouse in de rok. Je kan ook prima gaan voor een witte blouse of een bodysuit, wat ik ook erg fijn vind zitten. Het blousje heeft mooie rouches in de hals en op de schouders en geeft net even een minder ‘basic’ effect.

Mooie sandalen

zomer outfit sandalen met steentjes sam edelman

De sandalen die ik hierbij draag zijn van het merk Sam Edelman en heb ik al jaren in mijn bezit. Hij staat ook tussen mijn 5 favoriete sandalen van dit moment, maar eigenlijk is dit al jaren een favoriet. De kwaliteit is zó goed, dat ik heb al jaren elke lente en zomer uit de kast trek om te mogen dragen. Je kan ook een leuke casual sneaker dragen (geen sportsneakers) met bijvoorbeeld een wat dikkere zool.

Of combineren met een bodysuit?

what we wear beige midi rok zomer outfit

Toen ik vorige week in Frankrijk was voor de laatste voorbereidingen voor ons huwelijk, droeg ik de rok met mijn bodysuit van de ZARA. Deze staat ook in de favorites van juni en ik ben er echt helemaal dol op! Ik had niet verwacht dat ik het zo prettig zou vinden een bodysuit te dragen. De zonnebril is overigens van Gucci en ook al een aantal jaartjes in mijn bezit.

Ben jij ook zo gek op het dragen van rokken? Wat is jouw favoriete lengte qua rokken? 

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Pampers
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

2 Reacties op “
WHAT WE WEAR: zomeroutfit Marjon

  1. Wat vind ik jouw berichten leuk Marion, ik heb een dochter en die volgt je ook.
    Ook kleine kindjes en ik als oma geniet met volle teugen,omdat je zo’n leuke tips heb.

    Lieve groeten,
    Tineke.

  2. Staat heel leuk! Heb er twee weken terug nog bij de H&M mee in m’n handen gestaan. Was afgeprijsd naar €15,- Nu spijt als ik het zo bij jou ziet staan!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!