Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WHAT WE WEAR: voorjaars outfit Marjon


21 februari 2019


Voorjaarsoutfit leren rok en trui Marjon
<

Er hangt voorjaar in de lucht! Het duurt nog een maand, maar wat mij betreft is het gewoon al lente. De zon, het terrasweer en de opkomende bloemetjes. Wij genieten enorm van het weer momenteel! Dat betekend dat het tijd is voor een leuke voorjaarsoutfit en die deel ik vandaag met jullie!

Lees ook:
WHAT WE WEAR: Moderne dames regenlaarzen

De rok

voorjaars outfit combinatie leren rok met trui costes purdey monfrance

Voor mijn gevoel sleeden de meisjes gisteren nog door de sneeuw en hoor ik nu alweer de vogeltjes fluiten! Tijd om op zoek te gaan naar een mooie voorjaarsoutfit. Ik wilde heel graag een stoere, leren rok en vond deze leukerd bij Costes. Het is een leather look rokje die valt net op de knie. Online is enkel nog de korte variant te vinden, maar die is ook super leuk! Ik vind het fijn als een rok net even iets langer is, maar niet te lang. Het is niet van echt te onderscheiden en heel goed te combineren. Zo’n rok combineer ik in dit geval met een fijne trui, maar kan ook prima met een blouse of een basic shirt. Je kunt alle kanten op!

Fijne trui

voorjaars outfit combinatie leren rok met trui costes purdey monfrance

Eens in de zoveel tijd heeft één van mijn favoriete merken Purdey uitverkoop en dan ben ik er altijd bij! Al eerder liet ik jullie kennismaken in deze blog met dit mooie merk. Want het is een kwalitatief goed en fijn merk met mooie items. Ik word er zo blij van! De trui is een licht grijze melange kleur en heeft en heeft zoals je ziet een vierkant patroontje. De kraag loopt een beetje in een half colletje, maar houdt de nek vrij.

voorjaars outfit combinatie leren rok met trui costes purdey monfrance

Bij deze rok draag ik een zwarte panty van H&M met een heel licht patroontje. Dat geeft net even dat extra effect en maakt het wat minder ‘saai’. Daaronder draag ik sneakers van het merk Monfrance. Dat is een webshop met een verzameling van een heleboel mooie merken. Echt de moeite waard om eens te snuffelen als je nog opzoek bent naar een nieuw paar schoenen!

Wat vind jij van deze voorjaarsoutfit, zou jij het ook dragen? Wat is voor jou echt een voorjaar musthave voor in de kledingkast? Ik ben heel erg benieuwd naar jullie mening!

Veel liefs,

 

Kerstwinkel 2017
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

3 Reacties op “
WHAT WE WEAR: voorjaars outfit Marjon

  1. Hele gave look!
    Netjes maar toch sportief!
    Ik zie het altijd bij jou voorbij komen en dan alsnog vergeet ik er altijd te kijken!

  2. Ik zou het zeker dragen. Met mijn twee kleine meiden is het een outfit waarin je makkelijk van alles kan doen.

    Het staat je goed. Purdey is voor mij een tikkeltje te duur.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!