Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WHAT WE WEAR: cutest dress voor Lilou


30 juni 2017


I

Ik vind het heerlijk in de sale rond te neuzen bij Zara. Normaal ben ik niet echt een sale mens, want ik vind het vaak rommelig en erg onoverzichtelijk, maar op de een of andere manier kan ik dat bij Zara wel hebben. Vooral op de kidsafdeling moet ik oppassen. Ik kan zomaar ineens de halve winkel willen leeg kopen. Gelukkig kon ik me afgelopen week goed beheersen en haalde ik alleen de echte krenten uit de pap. Op dit moment ben ik smoorverliefd op onze nieuwste aanwinst. Benieuwd naar het jurkje? 

Katoenen jurkje

Dit jurkje heeft een ronde hals, korte mouwtjes en een bloemenprint. Je maakt het jurkje dicht aan de achterkant door middel van kleine roze knoopjes die over de hele rug lopen. Ik kocht het in de sale vorige week en kost nu nog maar 15,99 euro en voorheen was dit 23,99 euro. Ik hoop dat Lilou er veel plezier van zal hebben de komende tijd. Ik zag het gisteren nog op de westhop staan, dus als je het wel kopen dan vind je deze hier.

 

Maak de look af

Als volwassen is het al heel belangrijk je goed te beschermen tegen de zon, maar voor een baby is dit nog veel belangrijker. Het hoofdje moet ten alle tijde bedekt worden, ook als het in het zwembad is. Ik zocht voor deze zomer een hoedje voor Lilou en viel als een blok voor het schattige, roze hoedje van Elodie Details, dat ik bestelde bij We Love Deco. 

Dit zonnehoedje is gemaakt met 100% katoen. De rand heeft een strik en is extra lang in de nek, dit zorgt ervoor dat het nekje niet verbrand. Het hoedje is verkrijgbaar in twee maten, namelijk van 0-6 maanden en van 6-12 maanden.

 

De koffers zijn gepakt, de meisjes hebben goede zin en daarom kan de vakantie naar Spanje voor ons vandaag beginnen. Tot gauw!

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

 

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
WHAT WE WEAR: cutest dress voor Lilou

  1. Super lief. Snel even kijken voor ons kleinste meisje van bijna 9 maanden.
    Geniet van de vakantie. Neem je het zonnetje mee terug?

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!