Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

What we wear: Nieuwe merk ontdekt! [+ winactie]


24 november 2017


la buissonniere kleding kinderkleding belgie MAMA to the max
<

Helemaal blij kan ik worden als ik aan het speuren ben op mijn computer naar leuke, originele, stijlvolle nieuwe kleding voor de meisjes. Voor hen ben ik erg van de buitenlandse mode. Vooral de Spaanse, Italiaanse en Franse merken trekken me echt aan. Het is, vind ik, net iets sierlijker en stijlvoller dan de Nederlandse mode. Mijn allerlaatste ontdekking is iets dichterbij en heet Buissonnière. Het is een merk, met eigen winkels, in België. Ik kwam op de webshop terecht en was gelijk verkocht.

Winkel, webshop en merk in 1

Vandaag laat ik jullie mijn bestelling zien die ik deed bij Buissonnière. Ik kwam ze tegen op instagram en was meteen nieuwsgierig naar de website toen ik hun feed zag. Ik opende de website en mijn vermoedens werden snel bevestigd. Wat een gave winkel. Of moet ik zeggen merk? De winkelketen heeft 5 vestigingen in België. Ze verkopen alleen hun eigen merk: Buissonnière.

Buissonnière is niet alleen het verhaal van een familie, het is vóór alles het verhaal van jonge mensen met een passie, die er alles voor overhadden om hun droom te verwezenlijken: een kledingmerk creëren met voor elke generatie wat wils en in perfecte harmonie met de mode van nu.

Buissonnière is een Belgisch kledingmerk dat zijn bedrijvigheid toespitst op fundamentele waarden zoals gezin, authenticiteit en levensvreugde.
Buissonnière is ook een exclusief merk: het bedrijf ontwikkelt en ontwerpt zelf zijn collecties die uitsluitend in eigen winkels en via zijn website worden verkocht.
De collecties spelen in op de behoeften van gezinnen van vandaag, passen in hun budget en zijn geknipt voor alle gelegenheden.

Wat me gelijk opviel, waren de prijzen. Waar buitenlandse mode nog al vaak best wel prijzig kan zijn, zijn de kledingstukken hier zeer betaalbaar.

Ik kon me niet inhouden en bestelde echt een aantal super schattige artikelen voor de meisjes. Zo ook dezelfde donkerblauwe winterjas voor Maxime en Lilou. Benieuwd?

 

Mijn bestelling

 

BB BODY MET RONDE HALS OFF WHITE

Deze gebroken witte romper hebben ze in meederde kleuren. Ik ben van de kraagjes, dat weten jullie, dus deze zat al snel in mijn winkelmandje. Heel fijn dat het 100% katoen is. Op de rug en onderaan in het kruis zijn drukknoopjes. Deze romper kost 8,50 euro.

BB GESTRUCTUREERDE OVERGOOIER NAVY

Dit gewatteerde donkerblauwe jurkje vond ik wel heel schattig voor Lilou. Lekker veel stretch zodat ze er makkelijk in kan bewegen. De twee kleine zakjes op de voorkant geven de jurk een lief tintje. Het kost 18,00 euro.

BADPAK VOLANT BUI PINK STRIPE

Ohhh ik kan niet wachten dat Lilou dit badpakje aan kan in de zomer. Zoooo cute! Kijk die strikjes op de voorkant. En de rousjes op de borst. Vinden jullie dit niet alsof het echt voor mij gemaakt is hihi. Dit badpakje kost 18,00 euro.

DRIEKWARTKOUSEN EFFEN

Ik was al een tijdje op zoek naar nieuwe driekwart kousen voor Maxime. Bij Buissonnière hebben ze er een hoop! Ik ging voor de effen versie met een klein satijnen strikje als detail aan de zijkant. Ze kosten maar 3,00 per stuk!

SJAAL EN MUTS UIT LAMSWOLLEN OFF WHITE HEATHER

De sjaal en muts zijn ook los verkrijgbaar maar ik vind het juist het leukste als deze twee items matchen met elkaar. Dat geeft wat rust aan een outfit. Ze hebben dit paar in meerdere kleuren. Allebei gemaakt van 65% lamswol. Het voelt daardoor heel zacht aan en is extra warm. De muts heeft 1 mooie pompon in het midden en de sjaal twee schattige bolletjes aan ieder uiteinde. De sjaal kost 19,00 euro en de muts is verkrijgbaar voor 14,00 euro.

MANTEL MET STRIK NAVY

En dan als laatste de twee pronkstukjes van deze bestelling. Wat een cuties zijn het hè. De jas voor Lilou is nog ietwat te groot, dus ik hoop dat ze deze in het voorjaar aan kan. Ik verheug me er zo op als ze kan lopen en ze paradeert net als haar grote zus in dit schattig getailleerde, marineblauwe winterjasje. De jasjes zijn volledig gevoerd en hebben drukknopen om de jas te sluiten.

Zien jullie de twee schattige strikjes op de voorkant? Zo lief! Ze kosten 38,00 euro per stuk. 


WINACTIE!


Goed nieuws!

Wow, hoe gaaf is dat, jij kan nu ook kennis maken met dit mooie merk. Ik mag namelijk niet alleen jou een cadeaubon t.w.v. 50 euro shoptegoed geven, ook degen die jij tagt krijgt dezelfde cadeaubon!


MEEDOEN IS HEEL SIMPEL!


1. Like de instagrampagina van MAMA to the max en La Buissonnière

2. Laat in een reactie op instagram onder deze foto:

🎀 B U I S S O N N I È R E 🎀 Deze cutie straalt in haar nieuwe jasje en lamswollen sjaal van @buissonniere_official 💕👏🏻 Ik ontdekte het merk onlangs en ben verkocht. Wilde de hele webshop wel leegkopen🙊😊️ Benieuwd naar mijn bestelling? #directelinkinbio @mamatothemax_nl 🌸 . 👗 W I N A C T I E 👗 En hoe gaaf… ik mag twee mensen ook kennis laten maken met dit merk🙌🏼 Wil jij samen met iemand die je tagt allebei een cadeaubon van 100 euro winnen? (Dus 2 x 50 euro). • Laat dan in de reacties weten dat je meedoet. • Tag iemand die je ook een cadeaubon gunt. • En jullie moeten ALLEBEI @buissonniere_official liken ✔️ Succes😘🙌🏼🍀 #winactie #buissonnière #prachtigekleding #heelbetaalbaar #maarnietalsjedanweerdehalvewebshopwilhebben

Een bericht gedeeld door M α ɾ ʝ σ ɳ (@mamatothemax_nl) op


weten dat je meedoet en tag je vriend, vriendin, moeder, oma, nichtje, neefje of collega die jij ook een cadeaubon mag geven t.w.v. van 50 euro.

That’s all!

Succes allemaal! Meedoen kan t/m woensdag aanstaande. We maken de winnaar hier en op instagram bekend.

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

 

 

 

#MAMAtothemaxAD transparant MAMA to the max

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

2 Reacties op “
What we wear: Nieuwe merk ontdekt! [+ winactie]

  1. Ze zijn ook hofleverancier voor het Belgisch Koningshuis!
    Als kind heb ik veel kleren van dit merk gedragen, nu kan ik zelf shoppen voor mijn kindje!

  2. Dag Marjon

    Geweldig hoeveel winacties jij wel niet allemaal weggeeft aan je volgers! Ik moet zeggen ik ken het merk ook helemaal niet en ook nooit van gehoord terwijl ik in Antwerpen woon. Ik zie ook heel graag strikjes en kraagjes geweldig ! Ik koop zelf meestal de kleding voor mijn dochtertje bij Zara omdat ik nergens anders echt mijn smaak vind en ook nog eens betaalbaar. Bedankt voor de tip.

    Groetjes
    Naoual onlangs geplaatst…What we wear: Nieuwe merk ontdekt! [+ winactie]My Profile

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!