Lees nu: DIY: Zó maak je de allermooiste kraammand!

WHAT WE WEAR: neon voor Maxime


16 juni 2017


H

Het is vrijdag (jippie!) en dat betekent dat we weer aan FashionFriday doen. Een nieuwe WHAT WE WEAR vandaag van Maxime. Ik bestelde voor het eerst in de webshop Bel&Bo. Ik kende het eerlijk gezegd nog niet, maar ik kwam de winkel tegen in De Panne. Ik vond er een super leuk jurkje maar ze hadden het niet meer in Maxime haar maat. De winkeljuffrouw verwees me naar de webshop en ja hoor…het jurkje was er nog. Benieuwd naar de hele outfit?

 

Neon roze

Ik zag dit jurkje voor Maxime in de Bel&Bo winkel in De Panne. Helaas hadden ze haar maat niet meer, maar ik sprak met mezelf af dat als het jurkje in mijn hoofd bleef zitten, ik een poging zou wagen in de webshop. Eenmaal thuis, na onze minivakantie, kreeg ik het jurkje inderdaad niet uit mijn hoofd. Ik zocht het in de webshop en met succes. In maat 116 besteld ik dit super schattige jurkje voor maar 24,99 euro en nu extra goed nieuws, want sinds deze week is het met 50% korting verkrijgbaar. Wil je ‘m hebben, dan zou ik snel zijn. Je vindt ‘m hier.

De jurk heeft een all-over bollenprint, dat het jurkje een speels effect geeft.

De jurk loopt breed en ballontachtig uit en is geheel gevoerd.

 

Schattige slippertjes

Deze echte meisjes sandalen van HAVAIANAS zijn niet alleen erg leuk, maar zitten ook nog eens lekker door het flexibele rubber, net als slippers. Door de dichte bandjes aan de achterkant, zijn het eerder sandaaltjes en kleden ze een outfit perfect af. Je shopt ze hier.

 

Wie houdt ook van deze echte meisjesoutfits? Laat de zomer maar komen, ik kan geen genoeg krijgen van zulke leuke jurkjes!

 

Fijn weekend!!

 

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

5 Reacties op “
WHAT WE WEAR: neon voor Maxime

  1. Het jurkje staat Mimi beeldig. Ik ben dol op neo voor in de zomer <3 Hoe valt het jurkje? Hoe lang is mimi?

    • Jaa hier ben ik ook heel erg benieuwd naar. Hoelang is Maxime? En hoe valt het jurkje. Mijn dochter is 112 cm maar zie net dat ze maat 116 niet meer hebben. 110 nog wel.. aa en hij is echt zooo leuk.

    • Het jurkje valt best ruim. Ik heb maat 116 genomen en Maxime is best groot voor haar leeftijd (4). In de winkel pasten we 122 maar die was echt te groot. Heb je m al ondertussen?

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!