Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WHAT WE WEAR: Moderne dames regenlaarzen


31 januari 2019


whatwewear_marjon_hunterlaarzen
<

Vandaag trap ik af met de eerste What We Wear van 2019 in deze hele stoere elegante regenlaarzen. Ik had eerlijk gezegd nooit verwacht dat ze me zo leuk zouden staan! Want zeg nou zelf; regenlaarzen staan niet altijd bekend om hun charme.

Lees ook:
What We Wear: Disney outfits van de meisjes

Hunter laarzen

Vrouwen in regenlaarzen, hell yes dat kan heel vrouwelijk zijn! Ik was op zoek naar laarzen voor mijzelf. Dus speurde in Pinterest af en stond oog in oog met deze super stoere, maar zeer elegante Hunter regenlaarzen! Ook nog eens geschikt voor élk weertype, sneeuw of regen; kom maar op!

winter outfit hunterlaarzen mamatothemax

Het Britse merk Hunter maakt sinds 1859 al modieuze en kwalitatief hoogwaardige regenlaarzen. De bekende “Original” laarzen worden al 50 jaar gemaakt en zijn er voor mannen, vrouwen en kinderen. De laarzen zijn donkerblauw dankzij de stevige en goede anti-slip zool geschikt voor alle soorten terreinen. Denk aan een flik pak sneeuw of zandige bospaden. De van natuurlijk gevulkaniseerde (het harder en elastischer maken van rubber) laars heeft een verstelbare schacht en is volledig waterdicht. Super fijn tijdens een regendag! Zie je mij al in de plassen dansen met de meisjes?

Zwart jurkje met vestje

Boven deze laarzen draag ik een getailleerde tricot jurkje van MANGO. Het is een fijn gebreide stretch stof, die echt heel fijn zit. Ik geef de voorkeur aan een jurkje van stretch, want dat zit gewoon altijd goed. Het jurkje heeft achter een kleine split, is prachtig zwart van kleur en heeft lange mouwen die net iets voor de pols stopt. Hij is nu trouwens net als de bordeaux kleurige variant, in de sale, dus gauw shoppen!

whatwewear_marjon_hunterlaarzen 3

Daarboven draag ik een vest die ik al een tijdje heb en is mooi lang. Ik ben gek op vestjes, jurkjes draag ik ook eigenlijk nooit zonder een vest, dat is mij te koud. Omdat ik nu lange laarzen draag, vind ik het mooi om ook een wat langer vest te dragen. Het is een gebreid model, donkerblauw van kleur en voorzien van zakken. Dat er zakken in het vest zitten betekend niet dat je er iets in moet doen! Dat ziet er niet uit namelijk, haha.

Matching accesoires

winter outfit hunterlaarzen details mamatothemax

Je gelooft het niet, maar zie je mijn muts? En, herken je hem? Het is namelijk de muts van Maxime! Ik deelde hem vorige jaar in de What We Wear waarin in het merk Buissonniere introduceerde. Zo leuk om te zien dat we nu al soms onze kleding kunnen delen. De tas die je daar ziet is mijn handtas van Prada. Die heb ik al jaaaren en vind ik nog altijd even fijn!

Wat vind je van mijn outfit? Is het een beetje sneeuw proof? Ik ben eigenlijk benieuwd of er meer mama’s zijn die regenlaarzen dragen! Vertel, welke is jouw favoriet?

Veel liefs,

Bespaar continu
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

3 Reacties op “
WHAT WE WEAR: Moderne dames regenlaarzen

  1. Super outfit! En nee ik draag (nog) geen regenlaarzen. Jij bent groter en smaller. Denk dat het mij wat plomp maakt haha! Maar ga toch eens kijken! Zo leukkkk!

  2. Superleuk zo. En nee ik draag (nog) geen regenlaarzen maar als ik jou ermee zie krijg ik er wel zin in. Dus…. wie weet!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!