Lees nu: AND THE WINNER IS… [VTECH JULI TREKKING + NIEUWE RONDE!]

WHAT WE WEAR: matching badpakken voor mama en dochter


12 juli 2018


Matching badpakken Little Mack zwemmen
<

Met dit heerlijke weer zitten wij best vaak bij het water. Lekker op het strand of bij het zwembad. Lilou vindt het nog een beetje spannend, maar probeert het soms toch. Terwijl Maxime het water trotseert zonder enige angst. Ik heb voor deze zwemmomentjes super leuke matching badpakken voor de meisjes en mijzelf! En wat zijn ze toch leuk!

Lees ook:
What We Wear: Babyshower Outfit

Mama en dochter badpakken van Little Mack

Matching badpakken Little Mack zwemmen strand

Ik hou van matchen! Ik liet het eerder al zien in de blog samen met Maxime dat kleding ‘twinnen’ op z’n tijd zó leuk kan zijn. Nu kan ik met mijn beide meisjes onze badkleding matchen en dat is nóg leuker natuurlijk! Onze badpakken zijn van het merk Little Mack en verkopen een heleboel baby- en kinderkleding, maar ook nog accessoires, schoenen en babyitems. Echt super leuk en helemaal mijn stijl. Ze hebben momenteel een SALE, dus zeker even kijken.

Chique en comfortabel

Matching badpakken Little Mack zwemmen strand

Ik moet je eerlijk zeggen dat ik eerst ‘bang’ was dat de achterkant van mijn badpak misschien iets te laag was. Maar, door de fijne pasvorm merk je hier dus helemaal niets van omdat de voorkant hoog is afgesloten. Daardoor voelt het voor ‘vast’ en is het geen probleem dat het achter was lager valt. De kleur is donkerblauw en afgezet met beige kleurige rouches. Ik heb overigens een maat groter genomen omdat ze net wat te klein vallen. Deze zit perfect!

De meisjes

Matching badpakken Little Mack zwemmen strand

Maxime heeft hetzelfde model als ik! En ik vind het haar zo ontzettend leuk staan. Zelf vind ze het ook leuk dat ze ‘dezelfde badpak als mama’ heeft. Ik heb voor haar ook een maatje groter besteld. Maxime is net 5 jaar, maar draagt maat 6. Lilou draagt een bijpassend broekje en wat staat dat lief en ondeugend! De rouches van de badpakken zie je bij haar ook weer terug in dezelfde kleur in twee lagen. Ze draagt overigens maat 80 en valt precies goed.

Compleet matchen

Matching badpakken Little Mack zwemmen strand

Als je toch bezig bent fashionable te matchen, vergeet dan niet een leuk bijpassend strikje in te doen! Of natuurlijk een mooie zomerhoed en je badpak outfits zijn helemaal ready to swim.

Fijne zomer voor iedereen!

Matching badpakken Little Mack zwemmen strand

Wat vinden jullie van de matching zwemkleding? Zou je er ook voor gaan? Ik ben verder nog opzoek naar tips waar ik nog meer zwemkleding kan matchen. Dus mocht je een idee hebben, let me know!

Fijne zomervakantie!

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Baby- & kinderkleding
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!