Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

What we wear: Marjon’s new outfit


26 februari 2016


what we were MAMA to the max fashion friday outfit
V

Vandaag voor de eerste keer de nieuwe rubriek:

What we wear

 

Vanaf nu zal er iedere week een outfitpost online komen. Ik probeer de outfits van mij en Maxime af te wisselen. Dus de ene week laat ik je een favoriete outfit van mij zien en de andere week een outfitje van Maxime. Als je verzoekjes hebt dan mag je me dat altijd vragen. Dus wil je eens een keer een sportieve outfit zien of juist een casual outfit? Vraag het me gerust, dan zal ik dat zeker laten zien. Kijk je vandaag mee naar mijn nieuwe favoriete outfit?

 

Ik ben op dit moment helemaal in love op mijn twee nieuwe truitjes van Vanila. Het truitje zit zo mooi dat ik deze eerst in het zwart kocht en gelijk de dag erna ook nog via internet de roze versie heb geshopt.

De truitjes vallen heel mooi en zitten niet te strak om het lichaam. De driekwart mouwtjes maken het net wat luchtiger en zijn daardoor ook geschikt voor ieder seizoen. Ik ben helemaal verliefd op de achterkant. De rij knoopjes van boven naar beneden maken het truitje heel apart en absoluut niet standaard. Ik heb er al veel opmerkingen over gekregen. Zo van: ” oh, draai je eens om, wat leuk die knoopjes.” Ook al zitten ze dus op de rug, ze vallen dus toch op!

 

image4

 

image3

 

Nog steeds ben ik erg blij met mijn spijkerkraagje dat ik kocht bij River Island. Het lijkt een kraagje van een blouse maar dat is niet zo. Het is alleen een kraagje met een boord en daardoor heb je nooit last dat er een dikke blouse onder je truitje zit.

 

image1

 

Ik ben echt een ‘sjalenmens’ en probeer altijd een mooie kleur sjaal te matchen met mijn outfit. Bij het zwarte truitje past een hele mooie roze kasjmier sjaal die ik kocht in Dubai en bij het roze truitje draag ik een zwarte sjaal van De Bijenkorf. Maar ook zonder kraagje, zie het roze truitje, valt het truitje heel mooi. De brede ronde hals zorgt dat je een mooie lange nek krijgt.

De armbandjes zijn blauw en kocht bij Hema en de hartjesring is mijn verlovingsring van Chopard (maar dat wist je waarschijnlijk al want die draag ik altijd).

640_cool-moms-marjon-franssen-2

Mijn spijkerbroek (die ik al jaren heb) is van Zara. Op de een of andere manier zitten de broeken van Zara mij altijd heel goed.

Het roze schattige tasje is van Ted Baker. Het is van plastic en daardoor glanst het heel mooi.

image2 2

De zwarte schoenen heb ik ook al een eeuwigheid en draag ik niet heel vaak. Maar bij deze outfit maken ze de combinatie gelijk iets chiquer en kan ik gerust hiermee naar een feestje of naar een restaurant. Ik kocht ze in De Bijenkorf en zijn van het merk Unisa.

Dat was het alweer voor deze week. Ben heel benieuwd wat je van mijn nieuwe outfit vindt! Laat je het me weten in de reacties?

Veel liefs en een goed weekend,

 

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

Baby- & kinderkleding
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

10 Reacties op “
What we wear: Marjon’s new outfit

  1. Hartstikke leuk idee om outfits te laten zien! En wat een mooie truitjes inderdaad! Ben benieuwd naar de volgende ??

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!