Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WHAT WE WEAR: Marjon [super merk: Purdey!]


15 februari 2018


What we wear marjon purdey outfit sneakers
<

Deze week ben ik aan de beurt met mijn nieuwe outfit van het merk Purdey. Een super leuk kleding- en schoenmerk waarvan ik zeker 2 keer per jaar even naar de sale ga. Dan geven ze echt waanzinnige kortingen weg! Vandaag laat ik je zien wat ik dit keer heb kunnen scoren in de sale. 

Dit vind je misschien ook leuk: What We Wear: Lilou [nieuw merk gevonden!]

Gympen onder een rokje

What we wear marjon purdey outfit sneakers

Mijn favoriete kleur qua kleding is donkerblauw en ik vind het me ook goed staan. Zwart vind ik mij te hard staan, daarom zal ik daar ook niet snel voor gaan. Daarom koop ik ook eigenlijk altijd donkerblauw. Wie heeft dat nog meer?

Deze gympen zijn eigenlijk het enige item wat ik niet in de sale heb gekocht, maar ik vond ze zo ontzettend leuk! Ze zijn zo goed te combineren. Zowel onder een chique jurk of onder een jeans of rok. De gympen zijn van donkerblauwe suède en kosten 119,95 euro.

What we wear marjon purdey outfit sneakers

Netjes en toch casual

Het rokje kan je zowel lang als kort dragen en is van een hele fijne stretch. Je merkt duidelijk verschil in de kwaliteit van Purdey. Je kan de kleding zonder problemen wekelijks wassen zónder dat de stretch verloren gaat. En dat is met goedkopere kwaliteit toch aanneembaar anders. Deze rok én blouse kocht ik overigens met 70% korting en totaal was ik 60 euro kwijt.

What we wear marjon purdey outfit rok

Ik was opslag verliefd op dit blouseje! Het patroon van ruches in de kraag loopt door tot over de schouders en het combineert ook ontzettend leuk met het rokje en de gympen. Hip, casual en toch netjes.

What we wear marjon purdey outfit blouse

Maak de outfit af met een leuk sjaaltje, die ze overigens ook verkopen bij Purdey. Ze hebben ook nog meer leuke accessoires zoals tassen en riemen.

What we wear marjon purdey outfit blouse

 

Ben jij al bekend met het merk Purdey? Zo niet, dan is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen! Zeker tijdens de sale is het een absolute aanrader! Wat zijn jouw favoriete kledingkleuren en waarom?

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
WHAT WE WEAR: Marjon [super merk: Purdey!]

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!