Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WHAT WE WEAR: Marjon loves sunshine


31 mei 2018


What we wear Zara Primarkt
<

Oh fijn zonnetje, blijf maar heerlijk schijnen! Ik word hier zó vrolijk van! Wie nog meer? Ik ben veel buiten met de meisjes. Het is alweer bijna zomer en ik ben alvast aan het voorbereiden op mijn favoriete zomer items. Dat is naast mijn zonnebril en fijne sandalen van Scapino, dé zomerhoed! Wil jij weten waar ik mijn zomerhoed heb gevonden? Lees dan gauw verder!

Lees ook:
What We Wear: Maxime: Casual & Chique

Lekker zomers setje!

What we wear Zara Primarkt zomeroutfit sleehak

Blauw en wit: de perfecte combinatie! Ik vind het echt een super leuke outfit en ik voel me er heel erg prettig in. Het spijkerjasje is echt een musthave voor in elke kledingkast. Je kan het overal weer bij dragen en op de wat koudere zomeravonden of vroege ochtenden is het handig hert bij je te hebben.

Fijn blouse met broderie

What we wear Scapino sleeveless top Zara

Deze mouwloze blouse heb ik vorig jaar gekocht bij Zara en is met broderie. De kleur is wit en de stof is lekker luchtig, super fijn voor de warme dagen. Ik vind het broderie motiefje altijd zo leuk, ook voor mijn lieve meisjes!

Matching short met strik

What we wear Zara korte broek

Zoals je ziet komt het motiefje uit de broek weer terug uit het blousje. Het broekje heb ik dit jaar gescoord bij Zara en valt wat wijder. Echt een fijn en hoger taille broekje, dat vind ik persoonlijk heel fijn zitten. Hij is wit en donkerblauw geblokt en voorzien van strik. Een lekker luchtig stofje, perfect voor de zomer!

Super mooie zomerse sandalen

What we wear Scapino sleehak sandalen

Je hebt ze vast al eerder gezien, mijn favoriete sandalen van Scapino. De kleur is navy blauw en gemaakt van suède, een synthetisch binnenwerk met een goede en prettige stevige profielzool. Ze lopen super fijn! En dat terwijl ik nog maar weinig op hakken loop. De sandalen zijn voorzien van een hiel- en weefbandje met gespsluiting. Over de tenen zit een brede band met decoratieve strik. De hak is ongeveer 5 – 6,5 cm. Hier nog een directe link voor de sandalen, ze zijn namelijk in de aanbieding voor maar 34,99! Shoppen dus!

Musthave spijkerjasje

What we wear spijkerjasje

Ik zei het net al, maar het spijkerjasje is echt een musthave! Het past namelijk op werkelijk alles. Van jurkjes, tot jeans en shorts, gewoon alles! Het spijkerjasje is daarnaast zo tijdloos en komt elk jaar weer terug. Wat dat betreft moet iedereen dit in de kast hebben hangen.

Zomerse hoed

What we wear Zara Primarkt zomeroutfit hoed

Ik vind dit echt zó leuk he! Ik shopte de hoed bij de Primarkt en de kleur is beige. Een kleur die je ook weer veel kan combineren, maar ik vind hem het mooist bij donkerblauw en wit. Een mooie grote zomerhoed is wat mij betreft de trend van deze zomer! Er staat ook nog een tekst op: “I love sunshine” en camelkleurige kwastjes. Wat een leukerd he?

What we wear Zara Primarkt zomeroutfit sleehak

Wat vinden jullie van mijn zomerse outfit? Is het iets wat je zelf ook zou aanschaffen? Ik ben benieuwd wat jullie favoriete items zijn voor aanstaande zomer!

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

NEW Babycadeaus 336x280
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

4 Reacties op “
WHAT WE WEAR: Marjon loves sunshine

 1. Wat schrijf jij leuk Marjon, als oma van drie prachtige kleinkinderen volg ik je regelmatig.
  Leuke inspirerende verhalen ook voor oma’s.
  Wens je een mooie zomer toe.

  Groeten,
  Tineke.

 2. Wat een mooie combi! De details van dat broekje zijn erg bijzonder en dat spijkerjasje past natuurlijk overal bij. Die hoed staat je prachtig, ik draag ze zelf alleen niet. Heb altijd het idee dat iedereen naar je kijkt als je een hoed op hebt

 3. Leuke zomerse outfit! Door jou heb ik de schoenen ook gekocht en ze lopen idd heerlijk. Goede tip.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!