Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WHAT WE WEAR: Marjon goes sporty!


8 maart 2018


What We Wear Marjon goes sporty Ted Baker
<

Hoewel ik misschien wel eerder kies voor chique en netjes, ben ik dit keer compleet gevallen voor deze geweldige trui van Ted Baker. Ik zag hem en dacht: die móet ik hebben! De prijs hield me eigenlijk een beetje tegen, maar toen ik na een paar dagen er nog steeds aan dacht, heb ik hem gelijk maar besteld…

Lees ook: WHAT WE WEAR: Lilou [Klassiek-Chique]

Ted Baker

Ted Baker is een luxe Brits kledingmerk en wordt in Nederland onder anderen verkocht in de Bijenkorf. Naast de verkoop van dameskleding, is er ook een lijn voor heren, kinderen, leuke accessoires en woonartikelen.

Ik vind het een prachtig merk, maar wel prijzig! Daarom kies ik er normaal gesproken ook voor om het tijdens de sale aan te schaffen. Je kan er dan ook vanuit gaan dat de collectie van Ted Baker, bij aankondiging van de nieuwe collectie, hele mooie kortingsprijzen heeft. Geduld is een schone zaak…

“Wake me for champagne”

Sporty, comfy and lovely

Zoals jullie vast wel hebben gemerkt, ben ik echt gek op blousjes met rouches. En vooral als ze zichtbaar zijn onder een leuke trui of vestje. Hier zie je het witte kraagje, dat overigens in zijn geheel vast zit aan de trui, boven mijn trui uitkomen.

What We Wear Marjon goes sporty Ted Baker

Op de trui staat: “Wake me for champagne” en dat vond ik stiekem wel heel erg bij mezelf passen. En natuurlijk in de letters goud maakt het helemaal af. De trui kostte 155 euro, een prijs die ik normaal echt niet uitgeef voor een trui. Maar, zoals ik al zei, ik was echt verliefd en kon niet wachten tot de sale!

Poffy mouwtjes

Kijk nou! Dit vond ik ook weer een leuk detail, het pof-effect bij de pols. De mouwen van deze trui zijn sowieso iets wijder, wat ik erg mooi vind. Lekker ruim, maar toch mooi aansluitend met de rest.

What We Wear Marjon goes sporty Ted Baker

Combineren met een fijne jeans

Een leuk extra detail is de achterkant van de trui. Er komt namelijk wederom een deel van het witte blousje onderuit. Het past gewoon ook bij het geheel en helemaal bij mij. Netjes, maar toch ook comfy.

What We Wear Marjon goes sporty Ted Baker Zara jeans

De jeans is trouwens van Zara. Een fijne, comfortabele jeans die net wat hoger zit dan normaal. Ik koop alleen hoge jeans als ze ook lekker zitten als ik zit, want soms kan het ook heel erg tekenen of knellen. Maar, deze is echt heel fijn! En ik vind het ook een leuke combinatie in het geheel met fijne gympen eronder.

What We Wear Marjon goes sporty Ted Baker

Heb jij wel eens iets gekocht waarvan je dacht: oeps, dit is écht te duur maar moet het hebben? Wat was het en zou je het weer doen?

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

 

Fashion_English11_300x250
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

2 Reacties op “
WHAT WE WEAR: Marjon goes sporty!

  1. Aan het begin van de winter kocht ik een nachtblauw fluwelen jasje met goudkleurige knoopjes van €230 ik vond het mega duur! maar ik was er verliefd op. En heb geen moment spijt gehad.

    • Ja heerlijk toch. En dan heb je er ook nog eens een heel goed gevoel bij als je het draagt toch. Ik heb liever een paar duren items dan een kast vol met van die goedkope dingen. Fijn weekend

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!