Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WHAT WE WEAR: Marjon goes sporty [again!]


22 maart 2018


What We Wear Marjon Scapino
<

Zoals jullie misschien wel hebben opgemerkt, was er afgelopen vrijdag geen nieuwe What We Wear. Het was best een pittige week. Hoe dat komt, heb ik ook uitgelegd in de weekvlog van vorige week. Maar, deze week heb ik weer een leuke sportieve What We Wear voor jullie klaar staan! 

Lees ook: What We Wear: Marjon goes sporty!

Via Scapino heb ik een super leuke sportoutfit weten te scoren! Ik ben er helemaal blij mee. Ik kan me er lekker vrij in bewegen en het staat ook nog eens heel leuk. Mijn outfits zijn eigenlijk altijd wel op elkaar afgestemd en zelfs tijdens het sporten vind ik het leuk om alles met elkaar te kunnen combineren.

Dit is het geworden:

What We Wear Marjon Scapino

Osaga dames sport t-shirt

Dit fijne sport t-shirt lijkt in de webshop iets feller dan in het echt. De kleur is fuchsia, heeft korte mouwtjes en een ronde hals. Je shopt hem hier en is ook in andere kleuren te verkrijgen; blauw, grijs en donkerblauw.

Roze is natuurlijk helemaal mijn kleurtje, dus die keuze was snel gemaakt. De stof is overigens 87% polyester en 13% elastan. Tijdens het sporten trekt het shirtje niet omhoog, maar blijft fijn op zijn plek. Iets wat ik heel belangrijk vind!

Osaga dames sportlegging

Wat ik zo fijn vind aan deze legging is dat deze fijn om mijn benen zit. Het model sluit mooi aan dankzij de elastische tailleband, die overigens is voorzien van ademend mesh. Dankzij het aansluitende effect van de sportlegging, zakt de sportlegging niet af. Zo kan ik makkelijk bewegen en zit het lekker om mijn buik, billen en enkels. Ideaal tijdens een BBB lesje!

De legging is uit dezelfde lijn als het sport t-shirt, wat ik ook weer leuk vind, een compleet setje. De kleur is zwart met een paar kleine fuchsia details. De sportlegging is er ook in het grijs en donkerblauw.

What We Wear Marjon Scapino

Osaga dames sportvest

Echt een super fijn vest! Het vest is te bestellen in het zwart, grijs en donkerblauw op de webshop.

Natuurlijk maakt dit vestje mijn sportoutfit helemaal compleet! Tijdens het sporten doe ik hem vaak uit, maar voor en na vind ik het heel fijn om hem te dragen. De kleur is zwart en heeft net als de sportlegging fuchsia details. Het vest is gemaakt van katoen en zowel de mouwen als de onderkant van het vest zijn elastisch. Het zorgt het dus voor dat het niet omhoogschiet en lekker aansluit als ik buiten loop.

Osaga bidon 500 ml

Hoe leuk is deze bidon? Tijdens het sporten moet je jezelf goed hydrateren! Het is dus altijd prettig om je eigen bidon mee te nemen. De kleur matcht met de rest van mijn outfit en heeft een inhoud van 0,5 liter.

Dankzij het ergonomisch design en met een ribbel patroon, zorgt het voor een goede grip tijdens het sporten en optimaal comfort in handen. Wel zo fijn dat het dan niet uit je handen glijdt. De fles is gemaakt van polyamide, waterdicht, voorzien van trekdop en niet vaatwasserbestendig.

Korting bij Scapino!

Hebben jullie al gezien dat er veel van deze producten in de sale zijn bij Scapino? Zo niet, dan is het echt even de moeite waard om een kijkje te nemen in de webshop. Dus mocht je onder anderen nog een sportoutfit zoeken, dan heb je de keuze uit hele leuke prijsjes!

Vindt jij mijn sportoutfit ook net zo geslaagd als ik? In wat voor outfit sport jij het liefst en wat voor sport doe jij om in shape te blijven?

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Baby- & kinderkleding
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
WHAT WE WEAR: Marjon goes sporty [again!]

  1. Pingback: WHAT WE WEAR: Lente outfit Marjon ⋆ MAMA to the maxMAMA to the max

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!