Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WHAT WE WEAR: LILOU [nieuw merk gevonden!]


9 februari 2018


wodoble fofette what we wear lilou outfit
<

Deze week is mijn lieve Lilou aan de beurt om haar mooie outfitje te showen. Via Instagram kwam ik het account van Fofettes tegen. Een geweldige feed vol met kleertjes en helemaal in mijn stijl. Ze verkopen onder anderen het nieuwe Portugese merk Wedoble. Ik kreeg een paar prachtige kleertjes voor Lilou en sindsdien ben ik stapelverliefd op dit merk! 

De kans is klein dat je Wedoble al kent, want het is helaas nog niet erg bekend in Nederland. Tijd om dit mooie merk op de kaart te zetten.

1. Zachtroze truitje met kleine bolletjes

wodoble fofette what we wear lilou outfit

Het stofje is zo zacht, dat dit heel prettig aanvoelt op de huid. Het zachtroze truitje is van goede, mooie kwaliteit en versierd met verschillende bolletjes. Dit is zeker mijn favoriet!

2. Grijze pof short

wodoble fofette what we wear lilou outfit

Dit mooie goed gevoerde broekje is erg leuk over een maillot. Er zijn kleine strikjes voor een extra schattig detail. Om de beentjes is het elastiek zo gezet dat het een pof effect heeft.

3. Rompers met een biesje

wodoble fofette what we wear lilou outfit

Je kunt mij niet gelukkiger maken dan een romper met een lief biesje! Zie hier twee witte rompertjes met allemaal een verschillend biesje. Van kant naar een klein subtiel lichtroze lijntje. Ideaal om te combineren onder een leuk truitje.

4. Grijs jurkje van twee verschillende stofjes

wodoble fofette what we wear lilou outfit

Dit jurkje is van twee verschillende stofjes. Een mooi luchtige rok en een gebreid bovenstukje voorzien van kleine knoopjes. De mouwen zijn heel fijntjes afgewerkt tot een klein pof effect bij de pols.

5. Lichtroze blouse met kanten randje

wodoble fofette what we wear lilou outfit

Dit vond ik ook zo’n leuk kledingstuk! Het is ene blousje afgewerkt met een kanten randje in dezelfde kleur. Chique en toch ook casual. Ook hierbij zijn de mouwtjes weer leuk afgewerkt voor de pols. Dit zie je vaak terug bij het merk Wedoble wat een speels effect creëert.

Wat staat het haar ontzettend leuk! Ik heb trouwens gelijk een nieuwe bestelling gedaan en ook alvast voor de zomer. Heb je al eens op het account van Fofettes gekeken? Ze heeft naast haar website ook een Instagram account. Zeker de moeite waard om kennis te maken met dit mooie merk!

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Kids NL 140317 - 210617 300x250
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

5 Reacties op “
WHAT WE WEAR: LILOU [nieuw merk gevonden!]

 1. Wat een mooie kleertjes heb je besteld! Ik hou ook van die eenvoudige kledij met mooie stijlvolle accentjes. Top! Nu nog een meisje… Ik kan mijn zoontje ook mooi kleden, vind ik zelf. Maar voor een meisje heb je zoveel meer keuze. Benieuwd naar wat je voor deze zomer allemaal hebt uitgekozen.

 2. Wat een mooie kleertjes heb je besteld! Ik hou ook van die eenvoudige kledij met mooie stijlvolle accentjes. Top! Nu nog een meisje… Ik kan mijn zoontje ook mooi kleden, vind ik zelf. Maar voor een meisje heb je zoveel meer keuze. Benieuwd naar wat je voor deze zomer allemaal hebt uitgekozen.

 3. Hoi Marjon,

  Ik wil je alleen even een complimentje geven dat jouw meisjes er altijd zo mooi
  verzorgd uit zien. Een verzorgd uiterlijk heeft echt niet alleen met dure kleding of zo te maken.
  Jij besteedt gewoon aandacht aan hun kleding en verzorging en dat zie je.
  Leuk merk trouwens.

  Liefs,

  Marion

 4. Wat een ontzettend mooi meek. Hier hou Ik heel erg van. Dank voor het delen! Ik ga wat moois voor mijn meisje uitzoeken

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!