Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WHAT WE WEAR: Lente outfit Marjon


29 maart 2018


What We Wear Lente Outfit Marjon Scapino
<

De lente is naast de herfst echt mijn favoriete seizoen! Ik merk echt dat het tijd wordt om de donkerblauwe kleuren te verstoppen in de kledingkasten en alle luchtere, lichte kleding tevoorschijn te halen. Eén van mijn favoriete lente outfits deel ik vandaag met jullie. 

Lees ook: What We Wear: Marjon goes sporty [again!]

Zodra ik weet en voel dat de lente echt is begonnen, is het tijd om mijn witte broek weer te dragen. Dat is echt een favoriet kledingstuk. De meeste donkerblauwe kleding maken plaats voor taupe, wit, beige, lichtblauw en roze. Die combinatie samen past echt helemaal bij mij.

What We Wear Lente Outfit Marjon Scapino

Fijne luchtige trui

Wat ik zo leuk vind aan dit soort sweaters is dat ik het op twee verschillende manieren kan combineren. Zo draag ik hem graag met en zonder een tailleriempje. De trui is heerlijk luchtig gebreid van het merk Maison d-Queens en zonder riempje is hij ‘baggy’, voor wat relaxtere momenten. De kleur van de trui is taupe en komt weer terug in mijn sneakers.

Het tailleriempje

Hier zie je nog even een close-up van het onwijs schattige tailleriempje. Het is van het merk Max Mara en niet te strak. Het is dus geen gewoon riempje, maar echt voor de taille. Met gewone riempjes heb je vaak die lengte die dan nog over is en je nergens kwijt kan. Daarmee is het niet te lang en gewoon goed! Het riempje is afgewerkt met schattige steentjes en kraaltjes en ik het tailleert heel mooi, niet te strak.

What We Wear Lente Outfit Marjon Zara

De musthave streepjesblouse

Zoals jullie al weten, met kraagjes en blousjes maak je mij helemaal blij! Deze fijne basic roze streepjesblouse is van de Zara. Een prettig stofje en sluit mooi aan op de huid. Heel leuk te combineren onder zo’n trui! Voor een echte lente garderobe hoor je een lichtblauw- en roze gestreepte blouse in de kast te hebben.

What We Wear Lente Outfit Marjon Scapino Sneakers

Sportieve, maar chique sneaker

Wat zijn ze leuk hè? Deze mooie suède leren sneakers van Jana Danes zijn deze en volgende week nog in de aanbieding bij Scapino! Je shopt ze hier voor maar 39,95 euro! De schoen is een brede pasvorm en vooral heel handig voor dames die net als ik een hoge wreef hebben. Ze zitten daardoor niet te strak, maar erg prettig. Lichte sneakers onder een witte broek vind ik gewoon heel erg leuk! Met een leuk slangenprintje en een ritsje aan de zijkant, helemaal hip. De voetzool is ook zó fijn, heel flexibel en het gevoel als ik op kussentjes loop.

What We Wear Lente Outfit Marjon Maison d-Queens oorbellen

Super leuke oorbellen!

Ik moet je zeggen, ik ben eerder van de knopjes en vond mezelf geen type hiervoor. Maar, toen ik ze in deed vond ik zo leuk staan! De oorbellen zijn van Maison d-Queens. Officieel horen er 3 kwastjes aan te zitten, maar ik heb er 1 afgehaald. Was net even iets te veel en zo voelt het toch wat prettiger. Ik heb besloten ze vaker te dragen want ik voel me er echt heel happy mee!

What We Wear Lente Outfit Marjon Scapino

Accessoires: zonnebril

Ik mag hem weer dragen, mijn Gucci zonnebril! Deze heb ik al een lange tijd, maar blijft een fijne bril. Zit goed, staat ook bij alles. Wat dat betreft maakt het mijn lente outfit helemaal af!

Wat zijn jouw favoriete lente kledingstukken? Heb je ook een bepaald item dat je echt in je kast moet hebben deze lente?

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max 

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
WHAT WE WEAR: Lente outfit Marjon

  1. Leuk altijd de what we wear.
    Ik krijg trouwens ook wel weer zin in een shop-the-look lente editie 🙂
    Fijne dag!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!