Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WHAT WE WEAR: LARA BOUTIQUE


23 juni 2017


J

Je had het misschien al meegekregen dat ik vorige week een styling advies kreeg bij LARA boutique. Een nieuwe boutique in het centrum van Maastricht die een erg MAMA to the max gehalte heeft, hihi. Dat had de eigenaresse ook al gemerkt, want ze benaderde mij toen ik een kijkje nam in de winkel. Ze sprak me aan en vroeg of ik haar wilde benaderen als ik ooit styling advies nodig had. Zo lief dat ze dat voorstelde en toevallig kwam ook meteen een leuk idee in me op.

Ik had mijn eerste fotoshoot afgelopen dindsag. Hoe die verliep zie je in de laatste weekvlog (klik!). Ik vroeg Britt, de eigenaresse (en niet Lara, haha) of ze me wilde adviseren voor een leuk setje voor de fotoshoot. Ze kwam met zulke leuke jurkjes aan, maar de gouden glitterrok was gelijk favoriet. Eerlijk is eerlijk, hij stond me prachtig en ik voelde me ook erg lekker erin.

De gouden plissé rok is van een chiffon stof. Een leuk detail zijn de fijne glitters erop. De rok valt precies tussen de enkels en de knieën. Een ideale lengte dus als het warm is, maar je wel ergens naartoe moet. Dan houd ik niet van korte jurkjes. Verder heeft de rok ook een onderrok, waardoor je zeker weet dat niets doorschijnt. Het witte blousje is enorm luchtig en heeft een mooie, schuine roucheslijn. Hierdoor krijgt de hele outfit een nog vrouwelijkere uitstraling.

De sandaaltjes die je ziet zijn van Les Tropeziennes en bestelde ik bij Nelson schoenen. De gouden details vind ik geweldig. Vooral de gouden band rondom de zool. Dat maakt het sandaaltje erg chique. Verder zijn z helemaal van leer waar ik ook ene grote voorkeur aan geef met dit warme weer. Je voeten kunnen dan goed blijven ademen.

Niet 1 maar 3 jurkjes

Verder zou ik Marjon niet zijn als ik niet ook de halve winkel nog wilde meenemen;). Ook vond ik dat ik wel weer eens wat leuke jurkjes verdiende. Had er nog geen 1 gekocht deze lente. Ik kon mezelf niet bedwingen en paste nog twee donkerblauwe jurkjes (jaja mijn favoriete kleur voor kleding!) en die waren gewoon echt echt echt voor mij gemaakt. Kon ze niet laten hangen.

Deze jurk is van een katoenen stretchstof en valt rond mijn middel ietsje losser, waardoor ik mijn nog niet zo strakke buik wat makkelijker kan verbergen. Ik voel me in dit jurkje heel relaxed en doe het dan ook graag aan doordeweeks. Ook is het ideaal met dit warme weer, want katoen ademt veel beter en daardoor zweet je minder erin.

De roze/gouden sneakers die ik eronder draag zijn van D-squared en kocht ik bij Piedi D’oro in Maastricht. Ik heb ze ook voor Maxime gekocht, dus af en toe zijn we matchy-matchy. En pssst die zijn daar nu in de sale!

Jurkje met rugdetail

Het andere blauwe jurkje, met V-hals, kun je iets chiquer dragen door bijvoorbeeld een hakje of mooi sandaaltje eronder te dragen. Ook kun je het sportiever maken door het te combineren met sneakers. Verder heeft dit jurkje een super leuk strikje als sluiting boven in de nek.

Verder lijkt het alsof het jurkje uit twee delen bestaat. Dit komt door de elastische band in het midden. Deze zorgt voor de plooing in het bovenstuk. Ook dat vind ik wel fijn, want daardoor zit het niet enorm strak rond je middel.

De zonnebril met gouden details aan de zijkant en in het midden, is ook van bij LARA Boutique. Hij was maar 14,95 euro en zit echt perfect.

 

Dagje Maastricht of de facebookpagina

Ga je een keertje naar Maastricht dan zeker even langsgaan bij deze leuke boutique. Ik heb met mezelf afgesproken dat ik niet te vaak langs ga haha, want daar ga je gegarandeerd niet naar buiten zonder iets gekocht te hebben. Mocht je nu niet zo snel in Maastricht zijn, kijk dan af en toe eens op de Facebook pagina. Hier worden iedere dag nieuwe items opgezet, maar echt een tip: als je iets leuk vindt, twijfel dan niet lang, want het is zo weg. Er zijn altijd maar een paar stuks per maat, omdat ze echt het beleid hebben alles een beetje exclusiever te houden en geen massaproductie in te kopen.

Fijn weekend allemaal! Wie komt me morgen een knuffel geven bij Douglas, dat is om de hoek bij LARA BOUTIQUE. Goede reden dus om een dagje Maastricht te doen;). 

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

4 Reacties op “
WHAT WE WEAR: LARA BOUTIQUE

  1. Wat een super leuke tip! Ik had Lara boutique nog niet ontdekt, maar loop er zeker binnenkort eens naar binnen 🙂
    Heb toevallig laatst op vakantie ook sandaaltjes van Les Tropeziennes gekocht. Heel fijn merk, een mooie collectie & goede kwaliteit!

    • Ohh wat leuk!! Ik heb eerder ook slippertjes gehad van dit merk. Vind de kwaliteit perfect. Echt leer en een goede zool. Dat vind ik altijd zo belangrijk bij sandaaltjes.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!