Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WHAT WE WEAR: De ‘bruidsjurkjes’ van de meisjes


17 mei 2018


What we wear Lilou Maxime bruidsjurkjes Buissoinère Armani Bardossa
<

Het kan je vast niet ontgaan zijn: wij zijn afgelopen maand getrouwd voor de wet! Ondanks dat ik van deze dag niet echt een big deal heb gemaakt, was het een heerlijke dag en hebben we echt genoten. Onze lieve meisjes hadden ook een prachtig ‘bruidsjurkje’ aan en die laat ik vandaag aan jullie zien in de nieuwe What We Wear.

Lees ook:
What We Wear: Lilou in 3 verschillende pakjes

Nog even een kleine terugblik…

Wat vooral zo fijn was aan ons wettelijke huwelijk is dat onze meisjes erbij konden zijn. Het voelde zo compleet! Als deze dag al zo perfect was, hoe bijzonder zal onze échte trouwdag in augustus dan zijn? Vast iets magisch. Trouwen met ons viertjes is iets wat we heel erg bijzonder vinden. We leven nu helemaal toe naar ‘het moment’ in Frankrijk.

What we wear Lilou Maxime bruidsjurkjes Buissoinère Armani Bardossa

De bruidsjurkjes

Ik noem het ‘bruidsjurkjes’ omdat onze meisjes natuurlijk onze bruidsmeisjes zijn. De meisjes dragen allebei hetzelfde jurkje en is van één van mijn favoriete merken: Buissoinnère. De kleur is lichtblauw en van gemaakt van 100% katoen.

De sluiting is met drie knoopjes op de rug en een mooie strik om de taille. De details van onder anderen de volant mouwtjes en kleine gaatjes op de onderkant maken het jurkje helemaal af. Het is echt een super fijne kwaliteit en voor een heel fijn prijsje! Het jurkje kost namelijk € 32,- en is via deze link verkrijgbaar, ook in verschillende kleurtjes.

What we wear Lilou Maxime bruidsjurkjes Buissoinère Armani Bardossa

De schoentjes

Maxime draagt donkerblauwe lakschoentjes van Armani. Deze schattige schoentjes droeg ze ook tijdens de What We Wear: Twinning is Winning. De sluiting is met een gesp en een klein schattig hartje.

Lilou haar schoentjes zijn van Bardossa en kwamen voorbij in de blog Wat je echt moet weten bij de eerste loopschoentjes. De kleur is donkerblauw, de stof is van suède en het voetbed is comfortabel en geeft goede ondersteuning. Beide schoentjes matchen super goed bij de jurkjes van de meisjes.

What we wear Lilou Maxime bruidsjurkjes Buissoinère Armani Bardossa

De bloemenkrans

De prachtige bloemenkrans was erg populair bij jullie op Instagram. Ik kreeg veel vragen hoe ik daar aan gekomen ben. De bloemenkrans is gemaakt door mijn vriendin Patty. Het is van gipskruid aan een lint. Wat vinden jullie ervan: wie wil er een DIY van zien?

What we wear Lilou Maxime bruidsjurkjes Buissoinère Armani Bardossa

Wat zagen ze er leuk uit he? Ik ben echt een hele trotse mama! De foto’s zijn me ontzettend dierbaar. Hoe zagen jullie kindjes eruit toen jullie gingen trouwen? 

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Alle foto’s zijn gemaakt door Guy Houben.

Kids NL 140317 - 210617 300x250
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!