Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WHAT WE WEAR: Babyshower Outfit


5 juli 2018


What We Wear Baby shower outfit Zara
<

Tijdens de Baby Shower van mijn lieve schoonzusje droeg ik deze leuke outfit. Het is inmiddels al een paar weken geleden, maar omdat het één van mijn favoriete setjes is, wil ik hem graag nog met jullie delen!

Lees ook:
What We Wear: Maxime in zomersetje

Een bodysuit

What We Wear Baby shower outfit Zara body

Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ik zo snel een bodysuit zou dragen. Het leek me vooral heel onhandig, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik niet meer zonder kan! Deze bodysuit kocht ik bij de Zara en droeg ik al eerder in combinatie met de midi-rok. Zara heeft echt ontzettend leuke bodysuits die ideaal te combineren zijn onder elke outfit. En er is momenteel ook grote SALE, dus je moet echt even checken!

Je hebt ze overigens in allerlei soorten en maten. Van blouse tot tanktop en sluiten mooi aan onder een broek of een rok.

Super leuke broek met print

What We Wear Baby shower outfit Zara body zomer outfit broek met print

Meestal ga ik voor ‘safe’ en daarom vind ik het juist heel erg leuk om zo nu en dan eens voor een opvallende print te kiezen. Deze mooie aansluitende broek kocht ik ook bij de Zara en heeft een rechte pijp met een capri lengte. De frisse zomerse kleuren in combinatie met de bodysuit matcht gewoon helemaal goed. Ik voel me er erg prettig in! Ik zou zelf voor een basic top kiezen, zowel kleur als model, omdat de print van de broek op zichzelf al aardig opvallend is.

Leren sandalen

What We Wear Baby shower outfit Zara sandalen

Ken je ze nog? Dé sandalen die in mijn top 5 favoriete sandalen stond? Ik droeg ze al tijdens de Weekly Snaps #14: Girls only mini break in Centerparcs. Het zijn hele fijne, echt leren sandalen van Zara voorzien van zwart golvend bandje aan de voor- en achterkant. Het kleine hakje is slechts 1 cm hoog dus voor iedereen te dragen. Ze zitten heerlijk en staan ook heel leuk. Voor de prijs hoef je ze echt niet te laten liggen! Ze kosten namelijk maar € 19,99 en zijn hier te bestellen en eventueel ook in bruin leren kleur te verkrijgen.

Maak je outfit af met zomerse bril

What We Wear Baby shower outfit Zara body zomer outfit broek met print

Oké, eerlijk is eerlijk, deze bril is mijn favoriet al heel wat jaartjes en is van Gucci. Ik heb eigenlijk geen idee of het model nog te verkrijgen is, maar ik ben nog altijd heel erg blij. Wanneer er ook maar een beetje licht in de lucht is, zie je mij al met een zonnebril! Vergeet trouwens niet je teennagels een leuk zomers kleurtje te geven! Het maakt je zomerse outfit helemaal af.

En zo ging ik dus naar de babyshower van mijn schoonzusje! In een luchtig, vrolijk setje, compleet in Zara gehesen. Wat vind jij het leukste van mijn outfit? Ga je ook shoppen in de SALE?

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!