Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

HELLO WORLD!


8 december 2014


marjon franssen profielfoto zwart wit blogger vlogger MAMA to the max
W

Welkom bij MAMA to the max : de plek waar mijn passies – schrijven, ervaringen delen en het moederschap – samenkomen.

 

blogger online influencer MAMA to the max

Eindelijk is het dan zover: dit is mijn aller-eerste blog! Ik vind het zooo spannend!! Het maandenlange voorbereiden heeft me echt te lang geduurd. Ik wilde gewoon aan de slag en kon niet meer wachten. Ik heb namelijk zoveel leuke ideeën en ervaringen die ik met jullie wil delen. Ik ga eerst mijzelf maar eens voorstellen!

Ik ben Marjon – grote liefde van Jean-Philippe, moeder van Maxime en parttime werkend.

Ik heb Algemene Sociale Wetenschappen gestudeerd aan de universiteit van Utrecht en ben daarnaast altijd erg geïnteresseerd geweest in schrijven; het bijhouden van persoonlijke dagboeken, dagboeken voor Maxime maar ook gedichten voor gelegenheden.
Ik omschrijf mezelf als ondernemend, sociaal, vrolijk, positief ingesteld en een echte doorzetter. Verder ben ik een erg georganiseerd persoon. Ik ben altijd op zoek naar manieren om mijn leven en mijn huishouden op orde te houden. Verslavingen? Chocolade, shoppen en social media.

Jean-Philippe en ik kennen elkaar al een hele tijd. We zaten bij elkaar op de basisschool, later op de middelbare school en hebben allebei gestudeerd in Utrecht. In deze laatste stad sloeg de vonk pas over. Inmiddels zijn we al 10 jaar samen.

In maart 2013 ben ik moeder geworden. Deze reis van het moeder worden is begonnen op het moment dat Jean-Philippe en ik besloten aan kinderen te beginnen. Ik heb vanwege mijn medische achtergrond een gesprek gehad met de gynaecoloog. Zij vertelde mij dat we eerst maar eens een jaartje moesten gaan ‘oefenen’. Een wonder was het dat ik uiteindelijk na twee maanden al zwanger was. Ikzelf vond het die twee maanden al erg lang duren en kan me niet voorstellen hoe het moet zijn als dit soms wel jaren duurt.

“Vanaf het moment dat ik zwanger was, is mijn leven op slag veranderd. Je interesses verschuiven enorm”

Vanaf het moment dat ik zwanger was is mijn leven op slag veranderd. Je interesses verschuiven enorm. Waar je voor die tijd alleen nog bezig was met het online opzoeken van de nieuwste sneakers heb ik me toen op tijd van een maand wel voor 30 verschillen nieuwsbrieven, tijdschriften, gratis babyboxen etc aangemeld! En toen ik eenmaal bevallen was veranderde mijn interessepatroon weer gigantisch…ik zocht niet meer op`; ‘hoe zal het zijn” maar dit maakte plaats voor “hoe pak ik dit of dat aan”.

“Als oprichtster van Mama to the max probeer ik mijn expertise en passies te combineren in mijn adviezen, tips en ideeën en hoop dat deze plek een inspiratiebron zal zijn voor jou als trotse en stralende moeder.”

Als oprichtster van Mama to the max probeer ik mijn expertise en passies te combineren in mijn adviezen, tips en ideeën en hoop dat deze plek een inspiratiebron zal zijn voor jou als trotse en stralende moeder.Ik wil deze hele week eigenlijk besteden aan het introduceren van mezelf en MAMA to the Max zodat jullie een beetje een beeld krijgen van wie ik ben, wat me bezighoudt, waarom ik deze blog wil schrijven, wat Mama to the max inhoudt etc.

Ik kijk erg uit naar alle reacties en hoop ook dat het een interactieve community zal worden waar we elkaar kunnen inspireren en elkaars ideeën kunnen delen.

 

Ik ben erg benieuwd wat jullie van de look & feel van de website vinden, laat je het me weten?

Liefs,
leesblog

Kerstwinkel 2017

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!