Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Weg met die cellulite!


16 juli 2015


Z

Zoals jullie misschien al hebben gezien op instagram ben ik sinds kort begonnen met het aanpakken van mijn sinaasappelhuidje op mijn achterwerk en bovenbenen. Hoeveel ik ook sport en let op mijn voeding, die stomme putjes en kuiltjes gaan gewoon niet weg. Ik uitte onlangs mijn frustratie bij een vriendinnetje die mij vertelde over een nieuwe techniek: compressietherapie. Ik zocht het op en wat bleek: deze therapie bieden ze ook aan bij Ladyline. Ik ben bekend met Ladyline, omdat de eigenaresse van het filiaal in Maastricht af en toe een blog schrijft voor ons. Ik mailde haar en ik kon meteen langskomen voor een kennismaking met het mooie astronautenpak haha.

 

Relaxen met Compressietherapie 2

 

Ik was meteen verkocht! Je gaat liggen in het pak met je kleren aan dus je hoeft niet eerst je helemaal uit te kleden, dat vind ik echt ideaal. Inmiddels ben ik al vier keer geweest en het grappige is dat het zo relaxend werkt dat ik steeds opnieuw weer in slaap val. Ik word er heerlijk rustig van en het voelt echt aan als een intensieve massage….heerlijk!

 

Voordat ik de eerste keer in het pak mocht werden mijn maten opgemeten. Onder het mom van meten=weten kunnen we zo nauwkeurig bijhouden hoeveel cm’s ik kwijt ben geraakt na de behandelingen. Voor een optimaal resultaat raden ze een kuur aan van een voor jouw lichaam berekend aantal behandelingen die je twee keer per week moet ondergaan. Bij mij kwam dit uit 24 behandelingen. Geen straf kan ik je zeggen, twee keer per week een momentje voor je zelf met een heerlijke massage erbij! Ik zeg er wel bij dat je dit wel moet doen als je zeker weet dat je genoeg tijd hebt. Plan deze therapie op een moment dat je ook zeker weet dat je er tijd voor hebt. Het zou zonde zijn als je de twee keer per week niet ingepland krijgt. Dat gaat echt ten koste van het resultaat en daar is het te kostbaar voor! Ik heb voor mezelf twee momenten gekozen in de week. Ik heb ze al 12 weken geblokkeerd in mijn agenda zodat er ook niets tussen kan komen.

 

Relaxen met Compressietherapie 3

 

Sommige mensen hebben door verschillende omstandigheden (erfelijk vooral) veel vocht of cellulite in de benen. Afvalstoffen die niet vanzelf door de lymfe afgevoerd worden. Lymfevaten hebben geen spierwand, zoals bloedvaten, dus moeten door onze spieren gestimuleerd worden en zo het vocht omhoog worden gewerkt. Door de kleppen in de lymfe wordt het pulserend omhoog gebracht. Als de kleppen niet meer goed werken, kan het vocht en afvalstoffen niet goed omhoog. De kamers-compartimenten in het pak worden gevuld met lucht, er komt druk op de benen te staan en dat zorgt ervoor dat van laag naar hoog het vocht en afvalstoffen (cellulite) omhoog kan worden gebracht richting de liezen, waar het afgevoerd wordt.

 

Ook wordt de bloedcirculatie hierdoor verbeterd en de lymfestromen lopen weer zoals het hoort. Als de lymfestroom weer goed loopt, reinigt het lichaam zich een stuk beter. Resultaat is minder cellulite, minder pijn in de benen, maar ook fitter voelen. Ook word je huid strakker.

Hieronder zet ik nog even een paar weetjes over de compressietherapie op en mocht je nu nieuwsgierig zijn en mijn resultaten niet kunnen afwachten? Dan kun je bij alle Ladyline vestigingen in Nederland een gratis eerste keer aanvragen. Je hoeft dan alleen maar te vermelden dat je de blog hebt gelezen op MAMA to the max. Besluit je dan de therapie te gaan volgen dan geven ze je ook nog een fikse korting! Bij 24 behandelingen krijg je namelijk de eerste drie cadeau! Kijk hier voor de dichtstbijzijnde filiaal in jouw buurt.

 

Even de feiten op een rijtje:

 

Compressietherapie:

√ is een luchtdruk werkende massage

√ bied je ontspanning

√ vermindert cellulite

√ zorgt voor gladdere benen

√ en daardoor voor slankere benen

√ helpt tegen vermoeide benen

 

 

Hier een foto van mijn benen voordat ik begon:
IMG_9959

 

IMG_9958

 

Ik ga jullie op de hoogte houden van mijn bevindingen. Ik heb nu na vier keer al het idee dat mijn benen strakker aanvoelen. Ben zo benieuwd hoe ze er dan wel niet uitzien na 20 keer!

Op instagram kun je me volgen en over een paar weken komt hier op de blog weer een update.

Lees hier de updates:

Update 1

Eindresultaat

 

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

 

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

9 Reacties op “
Weg met die cellulite!

 1. Pingback: De strijd is echt begonnen: er moet 10 kilo af! ⋆ MAMA to the maxMAMA to the max

 2. Pingback: Mijn Ladyline avontuur: het resultaat – MAMA to the max

 3. Pingback: Ladyline update: nu al resultaat !

 4. Beste Conchita,
  Je hebt helemaal gelijk. Ladyline gebruikt deze methode als intensieve massage voor benen, billen, buik en onderrug en heeft een positief op cellulite. Er wordt ook bij verteld dat het nodig is om dit te blijven onderhouden.
  Bedankt voor je reactie!
  Groetjes Susanne

 5. Wat grappig dat ze deze methode nu inzetten tegen cellulite. Ik gebruik deze methode tijdens het behandelen van van patienten met oedeem meestal ten gevolgen van het weghalen van lymfeklieren (Veelal is dit gebeurd vanwege de diagnostisering van kanker). Doordat deze methode is gericht op het ”afvoeren van overtollig vocht” denk ik wel dat het tijdelijk kan helpen indien er sprake is van vochtophoping. Echter is dit geen methode die op de lange termijn zal werken tegen cellulite. Hieraan ligt namelijk ten grondslag dat de vetcellen zijn vergroot in combinatie met het harder worden van de bindweefseltussenschotten (septa) in de huid. Hierdoor wordt de huid op die plekken naar beneden getrokken en krijg je het zogenaamde chesterfield effect. Omdat deze methode daar geen invloed op uitoefent zijn de effecten slechts tijdelijk. Tegenwoordig is er wel een lasermethode op de markt die de bindweefselschotten aanpakt en daardoor ook op de lange termijn werkt. Deze methode heet: Cellulaze

  Groet, Conchita (huidtherapeut & oedeemtherapeut)

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!