Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WEEKVLOGS: IK HEB EEN BESLISSING GENOMEN | WEEKVLOG #2


11 april 2019


weekvlogs ik heb een beslissing gemaakt mamatothemax
<

Ik nam deze week een belangrijke beslissing en besloot de tijd te nemen om dit aan jullie toe te lichten. Ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt, er valt nu een last van me af! Qua activiteiten was het een hele leuke en volle week met twee grote events! Ik ging namelijk naar Amsterdam voor een lunch met NIVEA als aftrap van mijn ambassadeurschap. Ik kijk uit naar de samenwerking die we dit jaar hebben! En zaterdag was het zo ver: de Gender Reveal Party van Elles die ik samen met Stokke mocht organiseren. Wat was het spannend, niemand, behalve ik, wist nog wat het zou worden. Het was een groot succes! En we smulden van de heerlijke taarten van Miss Baksel Maastricht.

Lees ook:
Weekvlog #1: Wow wat een origineel kinderfeestje had Maxime!

Kijk je gezellig mee?

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Het is helemaal gratis en je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s! Ik upload iedere woensdag om 10:00 een nieuwe weekvlog waarin ik je meeneem in ons dagelijks leven. Ook maak ik regelmatig extra video’s met shoplogs, mijn maandelijkse favoriete producten en sinds kort ook mijn passie voor etherische oliën.

Wil je de vorige weekvlog (nog) een keer zien? Bekijk dan nu Weekvlog #1: Het originele kinderfeestje van Maxime

Veel liefs,

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
WEEKVLOGS: IK HEB EEN BESLISSING GENOMEN | WEEKVLOG #2

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!