Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WEEKVLOG #9: HET WEDDING MAGAZINE IS GELANCEERD


18 oktober 2018


uitgelicht wittebroodsweken 9 thumbnail weekvlog
<

Wat had ik een spannende week: we hebben het Wedding Magazine gelanceerd en Maxime moest naar het ziekenhuis. Dat zorgde voor heel wat emoties, maar ik genoot van het prachtige weer. Heel bizar zo half oktober. Ik mis de herfst eigenlijk wel, dus van mij mag de kou wel komen. Wat vind jij?

Veel kijkplezier!

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Het is helemaal gratis en je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s!

Wil je de vorige weekvlog (nog) een keer zien? Die kun je hier vinden.Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

2 Reacties op “
WEEKVLOG #9: HET WEDDING MAGAZINE IS GELANCEERD

 1. Hoi Marjon,

  Wat een mooie foto’s van jullie bruiloft!! Wat een prachtige jurk heb je ook aan!! Erg mooie plaatjes!!
  ik moet eerlijk zeggen, ik volg jou niet vanaf het eerste begin ik leerden jou vlog eigenlijk kennen rond de tijd dat de vlog online kwamen toen jij ging trouwen in Uzes. Wij zijn hier al jaren en jaren trouwe bezoekers van Uzes! Het toevallige is dat ik altijd heb gedacht dat als Ik gatrouwen wil ik het in dat kerkje. We verbleven ook regelmatig in hotel Entraigues dus dan kijk je er zo op uit natuurlijk.
  Na deze mooie vlogs heb ik bijna in 1 keer alle blogs gekeken
  Ik geniet er echt van! Het maakt je gewoon vrolijk!
  Er zijn nog meer toevalligheden die ik grappig vindt, je hebt dezelfde babykamer meubels als ik, houd van dezelfde kleding, meubels in je kantoor en huis lijken zo op de mijne en ik ben, als Rotterdammer, een enorme Limburg/ Maastricht fan, zo grappig!
  Je hebt er waarschijnlijk geen tijd voor, maar ik hoop dat je ooit een lijstje op je website zet van de hotspots van Maastricht! Dit weekend logeren wij weer een weekend bij Chateau st Gerlag en ik ga zeker even in Maastricht de kinderkledingwinkel met die hond voor de deur opzoeken. Ik hoop dat je nog lang blijf vlogen.

  Succes met alles en veel liefs, Karen.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!