Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WEEKVLOG #9: FOTOSHOOT VOOR LILOU & GAVE ADVENTKLENDERS [WIN!]


30 november 2017


weekvlog MAMA to the max
<

Het begint langzaamaan wel heel gezellig te worden overal. De gezelligste maand van het jaar komt eraan én de eerste verjaardag van Lilou natuurlijk. Ook op kantoor probeerde ik een begin te maken met de kerstversiering en daarvoor ging ik woensdag naar de kerstinspiratieavond bij Intratuin. Ik maakte een kerstster van mos en een eucalyptuskrans. Zaterdag was drukke boel. De pietjes waren langgewenst en we hadden de verjaardagsshoot voor Lilou haar eerste verjaardag die zondag al is. Vandaag een kleine sneak peak. 

Veel kijkplezier!


WINACTIE!


Goed nieuws!

Ik ga 1 van deze kalenders weggeven!


MEEDOEN IS HEEL SIMPEL!


Het enige dat je moet doen is onder de weekvlog een reactie achter laten dat je meedoet en welke kalender je graag zou willen winnen. Wees snel, want ik maak zaterdagochtend al de winnaar bekend!

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s.

Wil je de vorige weekvlog (nog) een keer zien? Die kun je hier vinden.Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Pampers
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

29 Reacties op “
WEEKVLOG #9: FOTOSHOOT VOOR LILOU & GAVE ADVENTKLENDERS [WIN!]

  1. Wat weer een superleuke weekvlog! Altijd leuk om naar te kijken. De adventskalender van Babor zou ik graag willen uitproberen.

  2. Ik ben na de vlog van vorig jaar heel erg benieuwd naar de adventkalender van clinique! ook mama’s mogen best een beetje verwend worden af en toe toch? liefs, Eva

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!