Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WEEKVLOG #9, deel 2: mama expert bij Etos, het Mama en Babyboek is gelanceerd en een groot logeerpartijtje


3 maart 2017


etos negenmaandenbeurs weekvlog MAMA to the max
E

En hier dan deel 2 van WEEKVLOG #9! We gaan verder op de Negenmaandenbeurs waar ik een uur lang bij de stand van Etos. We gaan verder op de Negenmaandenbeurs waar ik bij de stand van Etos​ het eerste exemplaar van het grote Mama en Babyboek kreeg overhandigd, een uur lang mocht spreken als mama expert en een jaar lang gratis luiers weggaf. Wat was het een gave dag. En verder ging ik in het weekend met de twee meisjes logeren bij onze goede vriendinnetjes Roxanne en Noortje.

 

Kijk snel deel 2:

 

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste vlogs en video’s, want als abonnee krijg je de video’s al een dag eerder te zien!

Wil je nog (eens) deel 1 van weekvlog #9 bekijken? Die kun je hier vinden.

 

Liefs,

 

handtekening MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

3 Reacties op “
WEEKVLOG #9, deel 2: mama expert bij Etos, het Mama en Babyboek is gelanceerd en een groot logeerpartijtje

  1. Pingback: WEEKVLOG #9: veel hoogtepunten, Negenmaandenbeurs en Etos mama expert ⋆ MAMA to the maxMAMA to the max

  2. Heel leuk weer Marjon! Ik volg je sinds kort met veel plezier!
    Vandaag was ik in Maastricht en moest ik even aan je denken.
    We zijn lekker gaan shoppen.. Eerst met een heerlijk zonnetje daarna flinke regen, maar Mestreech blijft altijd mooi. Ik heb daar tot mijn 8e gewoond! Ik heb vandaag m’n kids mijn ouderlijk huis laten zien, zo leuk..

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!