Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WEEKVLOG #9: BABYSHOWER VERRASSING TO THE MAX


17 mei 2018


<

Het was een week vol verrassingen… zo mocht ik mijn schoonzusje maandag verrassen met de nieuwste kinderwagen van Stokke én zaterdag met haar babyshower die ik samen met twee nichtjes voor haar organiseerde. Zelf werd ik enorm verrast met Moederdag en mocht ik JP verrassen omdat hij zondag ook nog eens jarig was. Benieuwd naar alle surprises…?

Veel kijkplezier!

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s.

Wil je de vorige weekvlog (nog) een keer zien? Die kun je hier vinden.

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!