Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WEEKVLOG #8: Als ambassadrice van Puckababy ga ik 4 abonnees verwennen


27 juli 2017


weekvlog maxim lilou MAMA to the max
<

Deze week een extra lange weekvlog voor jullie! Omdat het zomer is en ik in de maanden juli en augustus alleen op maandag en dinsdag werk, schrijf ik een stuk minder blogs. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er volop van geniet om veel tijd met JP en de meisjes door te brengen en zo ook even mijn hoofd helemaal leeg te maken. Geen WEEKLY SNAPS dus de komende weken op dinsdag (hopelijk nemen jullie me dat niet kwalijk) , maar daardoor vlog ik wel wat vaker!

Afgelopen week was ik een dagje bij Babypark samen met Puckababy om daar te filmen.Als ambassadrice geef ik deze week maar liefst 4x een pakket gave swaddles weg. Laat in de reactie weten welke van de twee je graag zou willen winnen én abonneer je ofcourse op mijn youtube kanaal als je dat nog niet gedaan had.

Verder zat Lilou voor het eerst in de Stokke Tripp Trapp en liet ik de beugel van de stoel van Maxime ook graveren.

Kijk je gezellig mee?

Wil je de vorige weekvlog (nog) een keer zien? Die kun je hier vinden.

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

 

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

34 Reacties op “
WEEKVLOG #8: Als ambassadrice van Puckababy ga ik 4 abonnees verwennen

 1. Marjon,
  Hoe weet je wanneer je weer je Tripp Tripp kan laten graveren?
  19 augustus heb ik gehoord, maar waar kom je op de hoogte van eventuele andere datums?

  Op de stokke site staat hierover niks. Waar heb jij dit toen gevonden??

 2. Pingback: WEEKVLOG #9: MAXIME KAN FIETSEN! ⋆ MAMA to the maxMAMA to the max

 3. Oeh wat een super leuke actie! Elke vlog en blog zit ik er klaar voor! Ik ga en gokje wagen! Voor mijn eerste kindje die mijn vriend en ik verwachtten op 2 januari, zou ik graag de blauwe willen winnen Ik heb nog niets van het merk maar daar wil ik zeker verandering in brengen! Ik ben benieuwd! Fingers crossed

 4. Oh super gaaf! In oktober verwachten wij een dochter, dus de roze variant is meer dan welkom. Als ze net zo’n puckababyfan wordt als haar broer is, gaan ze veel gebruikt worden!

 5. Heeel graag voor ons meisje van 6 weken. Ze heeft nu een Swaddle me, maar daar krijgt mevrouw tegenwoordig een handje uit. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Bij de Puckababy is niey mogelijk en kan zij en papa en mama gewoon doorslapen.

 6. Vanmorgen mih geabonneerd op jouw YouTube kanaal. Wat een leuke vlogs maak je. Wat een leuke meiden hebben jullie. Wij willen graag de roze strikjes winnen. Die past zo mooi bij de puckababy 4 seasons slaapzak die ik voor Hannah heb gekocht.

  • Ik ben ook helemaal fan van de puckababy producten. Hier al bijna alles in huis. De swaddles zou ik heel graag willen, met de hondjes erop! Wat een leuk cadeau! Ik ben benieuwd en blijf kijken naar de vlogs.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!