Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Weekvlog #8: 33 weken zwanger | zwangerschaps fotoshoot & babyshower surprise


27 oktober 2016


A

Afgelopen week was ontzettend bijzonder. Niet alleen had ik een super gave zwangerschapsfotoshoot waar we erg boften met het weer, ook werd ik to-taal verrast met mijn babyshower. Altijd gedacht dat ik wel zou weten wanneer zoiets zou gebeuren, maar nee hoor, ze hadden me goed beet. Ik was redelijk in shock, maar natuurlijk super lief van al mijn vriendinnetjes en familie.

Kijk je gezellig mee naar de 8e weekvlog alweer.

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Je bent dan altijd al eerste op de hoogte van de laatste video’s.

 

Liefs,

handtekening MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!