Lees nu: Hormonen en essentiële oliën

Weekvlog #6: VERJAARDAG VIEREN VAN ONZE TWEEJARIGE


6 december 2018


Blog_Weekvlog6 2018 b_Tekengebied 1
<

Jaaaa we zijn echt beland in de gezelligste tijd van het jaar! Ik begin het ook te voelen, die decemberkriebels. Afgelopen dinsdag gingen we naar Antwerpen en niet zomaar… we gingen eten in The Jane. Iets wat we al heel lag op onze wishlist hadden staan. December begint sinds twee jaar heel feestelijk voor ons, want op 3 december is ons kleinste meisje geboren. Dit jaar vierden we het een dagje ervoor omdat het gewoon praktischer is voor ons en het bezoek om dit op zondag te vieren. Wat was het gezellig!

Lees ook:
Weekvlog #5: Speelgoed voor Sinterklaas

Veel kijkplezier!

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Het is helemaal gratis en je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s!

Wil je de vorige weekvlog (nog) een keer zien? Die kun je hier vinden.

handtekening marjon goede nieuwe huisstijl mamatothemax

Pampers
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

31 Reacties op “
Weekvlog #6: VERJAARDAG VIEREN VAN ONZE TWEEJARIGE

 1. Ha Marion, vorige week reageerde ik via Facebook. Geen idee of ik dat goed heb gedaan om mee te mogen doen voor de Bla Bla Blocks. Dus hier ook nog maar een keer; ik wil heeeeeel graag het mooie speelgoed winnen voor ons lieve meisje Fiene van net 3 jaar. Wat zal ze dit leuk vinden zeg, écht een uitvinding en terecht speelgoed van het jaar.

  Succes met alles!

  Lieve groetjes,
  Marjolein van der Meer

 2. Leuke vlog weer. En van harte gefeliciteerd met Lilou. Wat leuk dat we iets kunnen winnen. Ik doe graag mee voor mn zoontje Ezra. Die word in januari 1! Vtech is favoriet!

 3. Lieve Marjon, wat een leuke vlog weer. Gefeliciteerd met Lilou. Tijd vliegt echt.
  Graag maak ik kans op Vtech speelgoed voor Lieke m’n dochtertje van net 1. Ze heeft 3 dagen na haar 1e verjaardag haar beide handjes 2e graads verbrand. Ze heeft het zo goed gedaan, iedere dag naar de huisarts op en neer voor nieuw verband. Maar ook haar grote broer (2,5) die zijn momentjes met mama even moest laten gaan soms. Dat we haar nu echt een leuk kado gunnen nu ze haar handjes weer een beetje kan gebruiken. Liefs

 4. Allereerst gefeliciteerd (met) Lilou haar 2de verjaardag! Sinterklaas is net achter de rug en hebben onze kids laten verwennen door de Sinteropa en sinteroma. Gewoonweg omdat wij niet wisten wat we ze konden geven en er ook nog wat met de kerstdagenbte geven is. Vtech is hier favoriet speelgoed…. doen graag mee voor Ize (2 jaar). Die zou daar super veel plezier aan hebben en Luca (bijna 6) natuurlijk ook☺️

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!