Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WEEKVLOG #6: smoothies maken | meet & greet | ademtest


29 juni 2017


O

Ondanks de enorme hitte, hebben we toch best wel veel gedaan deze week. Het maken van de smoothies gaat me steeds beter af en ik ben ook verslaafd geraakt aan die 10.000 stappen die ik dagelijks moet halen. Met het verliezen van centimeters ben ik dan ook zeker tevreden. Verder had ik natuurlijk een groot hoogtepunt afgelopen zaterdag. In de Douglas kon je gezellig langskomen bij de Clinique corner waar ik mee mocht helpen met het adviseren van make-up en huidverzorging. Super leuk vond ik dat! 

Kijk je gezellig mee?

 

 

Wie is ook de strijd met de kilo’s onlangs aangegaan? Let me know in de comments, dan kan ik je misschien ook nog een beetje motiveren. Of heb je lekkere smoothie recepten, ik hoor ze graag!!

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s.

Wil je de vorige weekvlog (nog) een keer zien? Die kun je hier vinden.

 

!Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

 

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

4 Reacties op “
WEEKVLOG #6: smoothies maken | meet & greet | ademtest

  1. Pingback: WEEKVLOG #7: LEUKSTE MAMAVLOGGERS | JUFFENCADEAUS MAKEN | TE SCHATTIG SHOPLOGJE VOOR LILOU ⋆ MAMA to the maxMAMA to the max

  2. Pingback: Onze meisjes vakantie in Malaga: deel 1 ⋆ MAMA to the maxMAMA to the max

  3. Heerlijk jouw vlogs. Ga er altijd lekler voor zitten. Even een vraagke over de nivea bronzing creme. Geeft deze geen vlekken na het douchen? Ooit zoiets gehad en had na het douchen/afdrogen al dan niet i.c.m. scheren allemaal vlekken. Zo lelijk. Is dat bij deze niet zo? Want dan ga ik direct rennen naar de winkel
    Fijne vakantie met je meisjes

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!