Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WEEKVLOG #6: WIJ ZIJN GETROUWD [WETTELIJK HUWELIJK]


28 april 2018


Wettelijk huwelijk getrouwd trouwen maastricht bruid bruidegom MAMA to the max
<

Wat een bijzondere weekvlog, want ik ben getrouwd! Afgelopen zaterdag trouwden JP en ik voor de wet. Wat een mooie dag. We hadden het stil gehouden dus ik vond het extra leuk om in het geheim alle voorbereidingen te filmen. Het was nog even spannend toen ik mijn trouwpakje ging ophalen en ik het niet mee kreeg naar huis. Ook de rest van de week was heerlijk. De lente liet zich echt zien en daardoor konden we weer genieten van onze tuin.

Veel kijkplezier!

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s.

Wil je de vorige weekvlog (nog) een keer zien? Die kun je hier vinden.Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!