Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WEEKVLOG #5: SPEELGOED VOOR SINTERKLAAS


29 november 2018


gezelligste tijd van het jaar 5 mamatothemax
<

Een hele berg speelgoed voor Sinterklaas! We gingen op verzoek van Sinterklaas met de klas van Maxime naar de Speelgoedbank om speelgoed weg te brengen voor de kindjes die niet zo veel hebben. Een hele bijzondere ervaring! Ook deel ik deze vlog de eindresultaten van mijn commercials voor Weight Care. Wat ben ik hier trots op! Kijk je gezellig mee?

Lees ook:
Weekvlog #4: De intocht van Sinterklaas Maastricht

Veel kijkplezier!

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Het is helemaal gratis en je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s!

Wil je de vorige weekvlog (nog) een keer zien? Die kun je hier vinden.

handtekening marjon goede nieuwe huisstijl mamatothemax

Bespaar continu
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
WEEKVLOG #5: SPEELGOED VOOR SINTERKLAAS

  1. Hoi,
    Sinds ik gestopt ben met suikers eten, heb ik een superhuid. 30 dagen zonder suiker zei men en dan ga je het zien… ik had er 90 nodig! Scheelt me in de kilo’s en zeker positief voor mijn huid!

    Super v d speelgoed bank!!
    Wij doneren ieder jaar per kind 2 of 3 stuks in november bij de Albert Heijn. Daar is ook actie voor het arme kind.

    Potje: oudste dochter was 2 jaar en paar weken toen ze zelf zei “Mila hoeft geen luiertje” en overdag zo zindelijk. Jongste dochter ging met 2 jaar en paar weken grommen / brommen als ze luier aankreeg (verbaal kon ze het niet zeggen) en was ook binnen paar weken zindelijk. Ik ga mee in jouw idee van het komt wanneer ze er klaar voor zijn!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!