Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WEEKVLOG #5: smoothies maken, fotoshoot en verliefd!


22 juni 2017


I

Ik had echt een hele gave week! Zo mocht ik eindelijk mijn oude, nieuwe kast gaan halen bij Happy Kids Artz in eindhoven. Ik heb me al zolang erop verheugd en nu eindelijk staat ie mooie te pronken bij mij op kantoor. Ook ging ik goed aan de slag met de vacuümblender en liep ik bijna iedere avond nog een flink stuk met Juulke zodat ik mijn 10.000 stappen van de Fit Bit haalde.
Dinsdag was ook een klein hoogtepuntje want ik had een fotoshoot in Amsterdam voor De Vriendin, een vrouwenblad dat jullie vast wel kennen. Ik vond het best leuk om te doen alhoewel ik me wel erg ongemakkelijk voelde hihi.

Kijk je gezellig mee?

 

Wie is ook de strijd met de kilo’s onlangs aangegaan? Let me know in de comments, dan kan ik je misschien ook nog een beetje motiveren.

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s.

 

Wil je de vorige weekvlog (nog) een keer zien? Die kun je hier vinden.

 

!Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

 

Baby- & kinderkleding
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

2 Reacties op “
WEEKVLOG #5: smoothies maken, fotoshoot en verliefd!

  1. Pingback: WEEKVLOG #6: smoothies maken | meet & greet | ademtest ⋆ MAMA to the maxMAMA to the max

  2. Pingback: WHAT WE WEAR: LARA BOUTIQUE ⋆ MAMA to the maxMAMA to the max

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!